From Mona with Gloss, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de beauty din Romania aniversează 6 ani de activitate. Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist şi consilier de frumuseţe şi s-a remarcat, pe lângă articolele apreciate de pe blog, prin numeroase apariţii în presa scrisă şi TV, proiecte speciale şi colaborari de ambasador de brand.

Ca şi în anii trecuţi, aniversarea FMWG reprezintă un moment important în blogosfera românească şi va fi sărbătorit printr-o mare petrecere glam.14646731_10154570891574659_1258487642_o

“Sunt entuziasmată să anunţ ca blogul From Mona with Gloss a împlinit 6 ani. Şi cum îmi place să păstrez tradiţia şi în acest an voi organiza o mare petrecere glossy, unde vreau să sărbătoresc alături de cititoare, parteneri, colege din presă şi blogosfera şi prieteni. Nici în acest an nu vor lipsi surprizele şi cornerele cu răsfăţuri. From Mona with Gloss este un proiect special, pe care l-am văzut crescând cu drag în fiecare zi şi care merită o aniversare pe masură. Ne vedem la petrecere!” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

Petrecerea va avea loc la Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului participantele vor fi răsfăţate la cornere speciale unde vor putea încerca diverse servicii şi vor putea testa produse.

De coafat se va ocupa echipa de specialişti de la 1Dream Beauty Studio, care va răsfăţa invitatele cu bucle şi impletituri speciale. De asemenea, vom avea parte de o exclusivitate! Gama ProLuxe de la Remington se va lansa în avanpremiera la FMWG Party, iar participantele o vor putea încerca în cadrul evenimentului.

De machiajul invitatelor se vor ocupa make-up artiştii Inglot, care vor prezenta doamnelor şi noua colecţie de toamnă. Răsfăţul unghiilor va veni din partea specialistei CND la Nail Corner, iar pe partea de fashion surpriza serii va fi pictatul Live pe tricouri.

Nu va lipsi nici o frumoasă prezentare de modă, susţinută de atelierul de creaţie One Beat Fashion.

La petrecere vom mai avea o mare surpriză şi anume o transformare completă de look oferită de 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita.

Invitatele vor putea savura cocktail-uri FMWG, se vor putea poza în diverse ipostaze haioase şi vor putea participa la tombolele special pregătite.

Aşadar,  petrecerea se anunţă a fi una specială, plină de surprize! Get your Glam on and let’s have some #FMWGfun!

Sponsori si parteneri: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Urban Decay Cosmetics ★Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★Flormar ★  TopLine Europa ★

Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG6years, #FMWGfun.

 

Beauty & Make-up Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *