Coffee Shop Company aduce în București un strop aromat de tradiție vieneză în prepararea cafelei. Asezonat unei locații calde, fermecătoare, confortabile.

coffee-2

Coffee Shop Company a organizat la 10 octombrie un Late Media Breakfast la care au fost participat bloggeri și vedete, într-o atmosferă cu adevărat fermecătoare. Evenimentul le-a oferit ocazia de a testa specialități pe bază de cafea espresso, în pahare speciale, căni de porțelan sofisticate sau pahare cu un design atractiv. Aceștia au putut afla mai multe despre istoria brandului, o afacere austriacă de familie, parte a Grupului de Companii Scharf. Aceasta este prezentă în 23 de țări din toată lumea, cu peste 300 de cafenele, toate reinterpretări ale tradiționalei Vienna coffee house. Locațiile oferă coffee to go, concept esențial într-un București agitat. Dar gustul rămâne tradițional, aromat, savuros.

coffee-1

Compania folosește exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate în zone muntoase. Din multitudinea de categorii Arabica, au fost selectat 20 cu o singură origine, care se completează și complimentează reciproc, într-un festin al aromelor și specialităților de cafea savuroasă.

coffee-5

Locația: str. Puțul lui Zamfir Nr.2, București, deschisă între 07:30 – 23:00

Contact: telefon – 0741.189.938

Facebook: https://www.facebook.com/CoffeeshopCompanyBucharest

Instagram: coffeeshop_company_bucharest
 

 

coffee-4

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *