Designerul Mihai Albu a participat la evenimentul ArtFul Fashion by Allboutique de la The Brewery Studio. Acesta a fost organizat pentru a pune în evidență noile piese din colecțiile sezonului rece. Vedetele serii au fost pantofii stiletto și botinele cu tocuri amețitoare din colecția de toamnă-iarnă 2016-2017 semnată Mihai Albu.

Printre cele mai noi creații Mihai Albu din acest sezon, iubitoarele de  modă prezente la eveniment au remarcat Stealth Booties, botinele cu superbe  tocuri structurale de 11 cm.  Botinele elegante din piele neagră, închise în față cu un fermoar metalic cu dublu rol, funcțional și decorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile lor unice: atât trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, cât și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii.

O altă piesă de rezistență a sezonului o reprezintă pantofii Stealth din blană cu animal print, cu toc stiletto metalic – o pereche de pantofi statement, care cu siguranță va fi accentul excentric al unei ținute memorabile.

Și, dacă îți plac accesoriile cu animal print, încă atât de en vogue și sezonul acesta, poți opta pentru poșeta din blană de ponei, cu imprimeu tip leopard, creație Mihai Albu.

Încă o noutate originală și surprinzătoare, așa cum Mihai Albu ne-a obișnuit deja, sunt ghetele reinterpretate, cu trei barete pe gleznă, închise la spate cu fermoar și toc înalt, de 11cm,  îmbrăcat în piele.

“Materialul pentru care am optat, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea fină, gri închis. Preferata sezonului este pielea texturată, cu aspect metalizat, snakeskin. Însă cea mai mare surpriză pe care le-am pregătit-o clientelor mele, începând cu 1 noiembrie,  vor fi Red Marble Shoes – pantofii cu toc sub forma unui bloc cioplit… în marmură roșie”, declară Mihai Albu.

mihai-albu-shoes-online-shop-3

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile online, pe www.mihaialbu.ro, ca şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

mihai-albu-si-ileana-petrache-la-eveniment-allboutique

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *