Înainte încă de a ne bucura cum se cuvine de venirea verii, ne gândim la sănătate și siluetă. Vara înseamnă atât bucurie, cât și expunere, iar noi ne dorim să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Însă oricine trăiește în București știe că e easier said than done, dat fiind că tentațiile sunt multe și timpul disponibil pentru o masă în tihnă – mic. De aceea ne-am bucurat să aflăm că The Harp Bakery a lansat noi preparate culinare pline de savoare și multe variante de mic dejun sănătos în București.
Când, unde, cum?
Evenimentul de lansare al noului meniu The Harp Bakery a avut invitați de seamă: Nicoleta Nucă, Giulia, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Gabriela Simion, Ionuț Sava, Marian Crăciun și multi alții. Vedete, bloggeri și jurnaliști pasionați de experimente culinare și stil de viață sănătos s-au bucurat de un mic dejun copios.
Locația își propune însă să ofere energie matinală și celorlalți bucureșteni. Trezirea se face încă de la ora 8.00, odată cu începerea zilei în Capitală și cu deschiderea locației pentru clienți. The Harp Bakery propune o tentație lichidă plină de energie: Energy boost – preparat din mere, portocale, morcov și ghimbir. Dacă ești la dietă, te poți bucura de Magic Cleanse Detox cu morcov, mere, sfeclă, lămâi sau de Cellulite Booster – cu grapefruit, mentă, mere, castravete și țelină.
Să vorbim despre micul dejun
Noul meniu propune o serie de mâncăruri gustoase, potrivite pentru un mic dejun sănătos și sățios:
Ouă Florentine – ouă poșate așezate pe un foitaj crocant, cu spanac, mozzarella și sos olandez;
Ouă țărănești așezate pe pat de cartofi amestecați cu bacon, mozzarella, roșii și pătrunjel, la fel ca în copilărie;
Ouă gratinate – așezate peste ciuperci, bacon, roșii și mozzarella.
Nici persoanele care respectă o dietă strictă nu sunt uitate la The Harp Bakery. Ele se pot bucura de un mic dejun light cu ouă poșate, avocado și legume la grătar.
Dacă alternativele de până acum nu ți-au surâs, clătitele americane cu fructe de pădure și ciocolată cu krantz promit să o facă.
Ce altceva propune The Harp Bakery în noul meniu?
SALATE
Salata Harp cu carne de vită trasă la tigaie în sos sweet chilli, așezată pe legume fresh și couscous, dar și salată vegetariană, salată cu portocale, nucă, roșii cherry, salată italiană cu mozzarella di bufala, prosciutto, roșii cherry, rucola și oțet balsamic.
SANDVIȘURI
Baghetă porc – pulpă de porc, pătrunjel, castraveți murați, sos barbeque, varză albă, morcovi, ceapă, maioneză și nachos;
Baghetă vită – antricot de vită, dulceață de ceapă roșie, unt, varză albă, morcovi, ceapă, maioneză, nachos;
Baghetă vegetariană – avocado, ardei copți, hummus, salată verde, varză albă, morcovi, ceapă, maioneză, nachos.
Iar pentru bucureștenii sofisticați și greu de satisfăcut, specialitățile sunt recomandate cu drag și demne să fie savurate în tihnă: file de pui în crustă de nachos, creveți în sos de vin, hummus și tabbouleh, mușchiuleț de porc cu cartofi gratinați, spanac cu 4 feluri de brânză, chifteluțe crocante cu spanac gratinat, penne gratinate cu spanac, pappardelle cu pui și ciuperci, pappardelle cu fructe de mare, penne carbonara, penne AOP, penne quatro formaggi, pizza de diferite feluri. Prăjiturile sunt si ele diferite și îmbietoare: Eclere cu ciocolată, cafea, caramel, trandafir, vanilie, Tarte tartin (prajitură vegană), Mille feuille.
Evenimentul de lansare al noului meniu The Harp Bakery a fost susținut de Sarica Black Label-via Viticola. Adresa The Harp Bakery: bd. Dimitrie Cantemir, nr. 2, adică în Piața Unirii din București.