Cum poți să ai un ten luminos până la vacanța de primăvară

Ori de câte ori vine vorba de un ten luminos, ne gândim în primul rând la sănătatea și frumusețea pielii. Și chiar dacă sezonul de primăvară înseamnă revenire la viață și la soare, tot el ne poate afecta tenul. De ce? Pentru că primăvara ne putem confrunta cu anumite carențe de vitamine și minerale, lucru care ne afectează și sănătatea și frumusețea tenului. În plus, trecerea de la frig la cald afectează și ea tenul, lăsându-l tern, lipsit de strălucire.

Flawless.ro și Life Care® ți-au pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să obții un ten luminos și catifelat. În plus, te așteaptă și un super CONCURS la finalul articolului.

Hrană sănătoasă înseamnă ten sănătos

Quod me nutrit me destruit, spuneau latinii. Adică ce ne hrănește, ne distruge. Alimentația echilibrată este extrem de importantă pentru sănătate, frumusețe și stare de bine. Primăvara este sezonul în care putem mai mult decât oricând să acordăm un plus de atenție alimentației noastre. Putem profita de apariția bunătăților verzi pentru detoxifiere și echilibru. Putem apela și la suplimente alimentare și vitamine – o cură de vitaminizare nu strică niciodată.

Și tenul nostru are nevoie de o alimentație echilibrată, iar asta înseamnă o cremă de zi hrănitoare cu ingrediente active. Ingredientele de calitate reprezintă secretul oricărei creme de zi: dacă nu sunt destul de putenice, nu pot acționa în profunzime. Și problemele rămân. Variante cu ingrediente BIO de calitate există deja pe piață, dar Life Care® propune una nouă. Crema hidratantă de zi Biotissima®  înseamnă o nouă tehnologie în domeniu, bazată pe reactivarea procesului de regenerare a pielii. Conținutul bogat în Aloe Vera, Unt de Shea, Jojoba si Măsline, Omega 3, 6 și 9 precum și ingredientele unice Sepilift DPHP și Lipactive Inca inchi împrospătează, hidratează și atenuează ridurile.

Orele de somn, ore de regenerare

Nu degeaba se vorbește despre „somn de frumusețe”. Numărul de ore dormite reprezintă un factor care influențează semnificativ sănătatea, dar și frumusețea tenului. Și nu numai. Este indicat să dormi 7-8 ore pe noapte, pentru ca organismul tău să se poată regenera. Ți s-a întâmplat și ție să te trezești cu cearcăne, cu fața umflată, cu pielea iritată. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu ai dormit destul și celulele nu au avut timp să se regenereze. Așa că renunță la nopțile albe și încearcă sa te odihnești cât mai multe, pentru a avea o piele fină și luminoasă!

Află mai multe din articolul nostru despre importanța somnului.

Crema de noapte, hrană și odihnă

Dacă tot am vorbit despre somn, este foarte important ca înainte de culcare să aplici o cremă specială. De ce? Pentru că în timpul nopții are loc procesul de regenerare. Asta înseamnă că, dacă hrănești pielea cu ingrediente de calitate în timpul somnului, îi vei oferi un plus de sănătate si frumusețe. Poți alege orice cremă hrănitoare de noapte cu ingrediente de calitate, dar Life Care® recomandă o formula nouă. Crema nutritivă de noapte Biotissima® are la bază cele două ingrediente revoluționare: Sepilift DPHP și Lipactive Inca Inchi, care ajută și susțin procesul de regenerare. Aplicată în fiecare seară, crema are o acțiune triplă de tonifiere a pielii, hidratare îndelungată și acțiune antirid de lungă durată.

Ținând cont de aceste 3 sfaturi foarte ușor de pus în practică, un ten luminos până la vacanța de primăvară.

CONCURS

Dacă vrei și tu să câștigi o cremă nutritivă de noapte Biotissima® și multe ale bunătăți și accesorii, nu uita să faci click AICI.

Beauty & Make-up

One Reply to “Cum poți să ai un ten luminos până la vacanța de primăvară”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *