Mega Mall a găzduit cea de-a doua ediție a flash mob-ului „Dance for kindness”, prima manifestare de acest gen susținută de un centru comercial din România. În această zi, oameni din 80 de orașe din întreaga lume au pus în scenă aceeași coregrafie, pe aceeași melodie, ca gest de susținere pentru Ziua Internațională a Bunătății.

flash-mob-dance-for-kindness-2

Ediția a doua a flash mob-ului faptelor bune în România a adus laolaltă 200 de persoane, care au dansat și au împărțit mesaje de bunătate spectatorilor.

flash-mob-dance-for-kindness-1

Manifestarea a fost organizată în parteneriat cu Fundația Verita, Școala Verita și Centrul Hermitage Urban și a avut un scop umanitar. În cadrul evenimentului, publicul a avut ocazia să facă donații, care urmează să fie folosite pentru organizarea petrecerii de Crăciun a copiilor de la centrul de plasament Sf. Maria din București. Mai mult, copiii vor avea parte și de un cadou surpriză: aceștia vor beneficia timp de un an de cursuri de dans.

Ediția a cincea la nivel mondial a „Dance for kindness” a reunit și de această dată participanți din 80 de orașe din lume și a culminat cu realizarea unui montaj video cu filmările din fiecare oraș participant. Montajul video a rulat, pe 13 noiembrie, pe ecranul din Times Square, din New York, cel mai mare ecran digital de înaltă definiție din lume.

„Dance for kindness” este coordonat la nivel mondial de asociația Life Vest Inside și își propune să confirme faptul că lumea poate fi mai bună.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *