La ce te gândești într-o zi perfectă de primăvară? Când aerul tare, rece începe să devină briză? Când băiatul blond, cel al cărui surâs l-ai visat toată iarna te ține, în sfârșit, de mână? Dacă ești ca mine și cauți mereu defecte primăverii, e foarte posibil să te gândești la celulită. În fond, în orice roman modern, băiatul trebuie să fie ideal și fata… o altă Bridget Jones. Dar ce-ar fi ca Bridget să câștige, de data asta, lupta cu celulita? Să recâștige briza și îmbrățișările băiatului și propria primăvară perfectă? Masajul anticelulitic nu-ți poate oferi toate astea, dar te poate ajuta să scapi de celulită.

Metoda Starvac este o procedură eficientă de eliminare a celulitei, cu rezultate garantate, un tratament anticelulitic pe bază de vacuum, palpare și masare oferit de Institutul de Estetică Medicală Goskin. Starvacul este, de fapt, un aparat care efectuează un masaj anticelulitic eficient, printre beneficiile acestuia numărându-se reducerea semnificativă a celulitei, redarea elasticității pielii, drenarea sistemului limfatic, stimularea musculaturii, eliminarea rigidității și accelerarea procesului de recuperare. Procedeul se bazează pe vaccum anticelulitic, iar majoritatea clienților observă rezultate satisfăcătoare imediate, care pot fi îmbunătățite cu ajutorul unei alimentații corecte, al sportului și al unui aport suficient de lichide.

Starvac 2

Există, totuși, și câteva contraindicații Starvac, de care e bine să țineți cont. Printre acestea se numără utilizarea metodei de către cei care dețin implanturi metalice sau dispozitive electronice interne, de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către cei care prezintă o infecție acută a pielii, care au arsuri pe suprafața corpului, care au sistemul imunitar afectat sau urmează radioterapie, dar și de către cei care suferă de boli cardiovasculare, boli de rinichi sau ficat, tuberculoză sau varice.

Pentru toți ceilalți, Starvac reprezintă un tratament anticelulitic eficient și una din cele mai bune metode de a recâștiga primăvara de poveste, în lupta cu celulita. Mai multe detalii despre metoda Starvac – aici.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *