Femeile care investesc bani frumoşi în haine, nu-şi permit să le arunce la sfârşitul zilei în coşuri de rufe din plastic. La fel şi fashionistele care, chiar dacă nu au neapărat o situaţie materială bună, nu suportă ideea de a-şi ţine hainele în coşuri de rufe care să nu îndeplinească anumite standarde. Fie că e vorba de calitate, fie că e vorba doar de model, un coş de rufe trebuie să bifeze toate pretenţiile reprezentantei sexului frumos.

Există, pentru noi, cele cu inima neîmblânzită, coşuri de rufe din bambus, din inox, din lemn, din poliester cu cadru de aluminiu, din bambus şi metal cromat… iar lista rămâne deschisă. Uneori, ce-i drept, ne place să fim mofturoase. E un sentiment de… putere. Iar ce-i frumos, e frumos. Decât să dăm banii pe ciurucuri, mai bine mai aşteptăm o lună-două şi ne permitem ceva mai bun. Chiar dacă, să recunoaştem, un coş de rufe nu e tocmai un capăt de ţară când vine vorba de bani.

E drept, modelele de top pot ajunge să coste 400 de lei, dar sunt şi coşuri de rufe mai ieftine. Adică modele frumoase. Ies din discuţie coşurile de rufe din plastic, alea de care ne împiedicăm în supermarketuri. La Homex.ro, de exemplu, găsim diverse modele, din toate materialele pe care le-am enumerat mai sus. Preferatul meu este coşul de rufe din lemn alb, adică acesta:

cos-pentru-rufe-alb-agata

Dar la fel de mult apreciez şi utilitatea coşurilor de rufe compartimentate. E o chestie de utilitate la noi în casă, afirmaţie care e valabilă probabil pentru oricine, nu doar pentru nebuna de mine. Îmi place ordinea, iar asta o ştie deja toată lumea. Aranjez inclusiv unele chestii de pe rafturile din supermarket, pentru că mă stresează să le văd amestecate. OCD, I know. And it’s bad.

Revenind la coşurile de rufe, voi nu aţi vrea unul frumos? Acum, serios vorbind, nu costă o avere. Este o investiţie pentru o baie cu stil, o piesă de decor. Ca atunci când optăm pentru accesorii frumoase. Un coş de rufe neinteresant este ca o brăţară de prost gust, indiferent dacă rochia este de la un brand celebru.

Intraţi şi voi pe Homex.ro, la categoria “Baie”, subcategoria “Coşuri de rufe”, şi clătiţi-vă ochii cu nişte modele cu stil 😉

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *