Liga 1 va fi inclusă în FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume. În urma parteneriatului semnat între EA Sports și Liga Profesionistă de Fotbal din România, FIFA 20 va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

Liga 1 va fi inclusa in FIFA 20 (1)
Liga 1 va fi inclusa in FIFA 20

“Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România și este o realizare de care întreaga echipă EA România este foarte mândră. Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România”, a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

Liga 1 va fi inclusă în FIFA 20 – un moment istoric

“Pentru Liga Profesionistă Română de Fotbal, includerea în Liga I în FIFA 20 este un moment istoric și o realizare de excepție. Acesta subliniază munca grea pe care am depus-o pentru a aduce fotbalul românesc pe noi culmi. Parteneriatul nostru cu EA a creat ceva la care cred că fanii au visat mulți ani și suntem încântați că am reușit să transformăm acel vis într-o realitate. În numele Ligii Profesioniste de Fotbal, aș dori să mulțumesc EA SPORTS, studioului local, cluburilor, fanilor și Ligilor Europene pentru realizarea a ceea ce simțim este o etapă uimitoare pentru fotbalul românesc și pentru fanii români deopotrivă”, a declarat Robert Pongracz, Vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

Liga 1 va fi inclusa in FIFA 20 (1)

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane – ediția FIFA 20 Ultimate.

Vezi și: Harem – Lumea din spatele vălului și prietenia dintre femei

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *