Cu o experiență de 40 ani și cu un real success la nivel mondial, Laboratoarele Lierac Paris lansează în România Lierac Liftissime Lifting 3D, gama de produse antirid dedicată îngrijirii tenului, îmbinând ingrediente prețioase din plante cu o tehnologie inovativă de ultimă generație, pentru a crea produse rafinate și unice.

Combinând  ce e mai bun din natură cu beneficiile științei, cu Lierac Liftissime tehnologia liftingului atinge o nouă dimensiune. Concentrația ridicată de extracte vegetale și acid hialuronic din compoziție stimulează activitatea perlecanului, proteină responsabilă cu redarea fermității, întinerirea pielii și refacerea volumului facial. O gamă completă, formule precise și texturi adaptate pentru un efect de lifting in 3 dimensiuni – iată ce promite Lierac Liftissime Lifting 3D.

Eficacitatea anti-aging de ultimă oră, forța ingredientelor naturale și tehnologia avansată în domeniul produselor dermocosmetice sunt doar câteva din principalele atuuri ale gamei Lierac Liftissime Lifting 3D.

Gama Lierac Liftissime este disponibilă în Farmaciile Help Net selecționate.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.