Un accesoriu must-have al perioadei de vară la care nu renunţăm nici în prima parte a sezonului de toamnă, espadrilele pot fi piesa de rezistenţă a ţinutei tale dacă le combini cu articolele vestimentare potrivite. Comode, uşor de purtat şi foarte chic, espadrilele sunt simplu de asortat, iar tu vei obţine o ţinută originală, îndrăzneaţă, potrivită stilului tău. Deichmann îţi pune la dispoziţie o gamă largă de modele, pentru ca tu să celebreazi noul anotimp cu cele mai chic ţinute accesorizate corect.

3.

Espadrile şi rochii vaporoase

Cu siguranţă ai în garderobă rochiţe vaporoase, ideale pentru zilele călduroase de vară, de care nu te poti despărti nici acum, la începutul toamnei. Îţi doreşti un look sexy, dar în acelaşi timp vrei să te simţi confortabil? Atunci rochiţele vaporoase şi espadrilele sunt o alegere excelentă!

2.

Espadrile şi pantaloni skinny

Asortează imprimeul floral, geometric sau modelul simplu al espadrilelor cu o pereche de jeanşi skinny şi un tricou supradimensionat şi vei obţine un look trendy, potrivit pentru ieşirile în oraş, plimbările cu bicicleta sau chiar pentru un festival.

1.

Espadrile şi fuste

Fustele lungi sau scurte, cu diverse imprimeuri sau simple, din piele sau denim te pot scoate din orice încurcătură atunci când eşti grăbită şi nu ştii cu ce să te îmbraci. Asortează-le cu o pereche de espadrile cool și vei fi gata să ieşi în oraş cât ai bate din palme.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *