Make-up de sărbatori. Aceste cuvinte mă înspăimântă și simt deja apropierea unei migrene mai ceva ca Grinch, de Crăciun. Parcă văd acum buzele exagerate, încărcate cu gloss în nuanțe de… sezon. Ochii au sclipiri metalice, iar glitter-ul e atât de bun și de bine fixat încât globurile din pom și-au luat tălpășița anul ăsta, ori din lucioase și strălucitoare s-au hotărât să fie mate. Parcă le și aud: „Îți spun eu, Rudolphina, fetele astea ne vor lăsa fără job. Parcă-l și văd pe ăla micul cântând <<O, brad frumos>> maică-sii. Înaltă e, catifea verde poartă și e toată strălucitoare, că la soare te poți uita… De unde crezi c-a răsărit moda cu ochelarii de soare la bărbați, iarna?!”. Make-up de sărbători. Cum ar trebui să arate, totuși, un machiaj de sărbători reușit?

Make-up artistul profesionist Katiuşa Popovici ne oferă câteva sfaturi demne de luat în seamă:

  • Accentuează-ți buzele

„Trebuie neapărat să încercaţi rujurile mate! Pentru noaptea de Revelion un ruj mat este ideal. Nu doar că îţi va rezista toată seara, dar te va face să fii mult mai senzuală şi mai atractivă. Ai la nuanțe mate foarte diferite, astfel încât poți să fii sigură că ai de unde alege ceea ce ţi se potriveşte”, te sfătuieşte Katiuşa Popovici.

  • Gene lungi, lungi, lungi

Pentru evenimentele sezonului genele lungi aduc un plus de strălucire și de romantism întregului machiaj. Pe lângă mascara, te sfătuiesc să încerci o pereche de gene false. Efectul va fi unul de neînlocuit!”, arată Katiuşa. Mă strâmb la gândul aplicării genelor false, la efectul de păpușa Barbie pe care l-am văzut atât de des, dar Katiuşa mă liniștește, explicându-mi ca o pereche de gene false de calitate poate arăta natural sau extravagant, dar nu arată niciodată vulgar.

  • Iluminare

Luminiţele de Crăciun nu sunt singurele care trebuie să strălucească, dar e drept că tu nu vrei să concurezi cu ele. Iluminare, când vine vorba de machiaj, trebuie să fie mai degrabă aură sau glow decât strălucire pură. „Te sfătuiesc să radiezi în aceste sărbători, machiajul oferindu-ţi încrederea de care ai nevoie”, adaugă Katiuşa.

Vrei să afli mai multe? Katiuşa Popovici te așteaptă pe www.katiusapopovici.ro şi pe Facebook.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.