Toată lumea o ține langa cu iarna: sezonul bucuriilor, cadourilor, sărbătorilor, sarmalelor, porcului. Moș Crăciun, renii, Mr. Frosty, reduceri, Revelion și… frigul! Nimeni nu bagă în seamă frigul?! Aglomerația?! Lupta pentru cadourile altora?! Listele cu dorințe și planuri de viitor?! Eu sunt mai degrabă Grinch și am nevoie de câteva… suplimente pentru a supraviețui iernii.

  1. Produsele de îngrijire a feței de la Farmec. Recunosc, le-am primit cadou. Snobismul ne îndeamnă adesea să cheltuim mici averi pe produse de îngrijire de la firme cu renume internațional și să uităm ce e mai bun aici, acasă. Am primit un aparat de curățare a feței, tot Farmec, pe care nu-l regăsesc pe site, dar care face minuni, alături de apa micelară și crema de mai sus. Plus că prețul este un atu.
  2. Un film pe care l-aș putea revedea de 1 000 de ori. La vita è bella. Pentru că există momente, rare, foarte rare, aproape inexistente… în care admit că femeile ar trebui să se simtă principese, chiar dacă nu sunt. Recomand totuși multă moderație în această dorință, fiindcă toată lumea știe, de la Hans Christian Andersen încoace, că o prințesă adevărată simte orice. Chiar și un bob de mazăre ascuns printre sute de saltele.
  3. Un mic capriciu. Pentru mine, este o vizită la The FAM., care nu este un salon de înfrumusețare, ci o casă ascunsă undeva în Dorobanți, unde te vei simți ca acasă. În timp ce îți dispar ridurile, acneea sau vergeturile sub bagheta magică a descântătorilor de frumos. Unde părul și unghiile tale vor fi frumos colorate, iar mintea ta chiar puțin mai frumos.
  4. Un basm. Singurul aspect al iernii pe care-l îmbrățișez cu plăcere este întoarcerea la copilărie. Atenție, fără bulgăreală, căci frigul m-a înspăimântat mereu. Copilăria ascunsă în pagini prăfuite, cu miros de vechi și visare de nou. Cel mai adesea, recitesc câte un basm rusesc.
  5. O melodie care să mă facă să uit de colinde. De obicei, este ceva pentru care mama mă amenință cu exilarea de la cina în familie. Ar putea fi…
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *