Cholest Bio și Ropharma au lansat campania “Iubește-ți Inima!” prin care și-au propus să ofere o strategie isteață de a ține colesterolul sub control și de a păstra sănătatea inimii într-o perioadă în care mesele copioase și mâncărurile grase sunt mai dese decât de obicei.

Excesele alimentare de sărbători sunt consecințe aproape inevitabile ale tradiției de a umple masa festivă de preparate diversificate și hipercalorice. Deși plăcerea de a savura feluri de mâncare apetisante este temporară, efectele sale în urma unui abuz rămân valabile pe termen lung. Ropharma vă propune o serie de metode de a vă menține sănătoși, după ce v-ați bucurat de preparatele de Crăciun și Revelion.

Pașii pentru prevenție și pentru menținerea colesterolului în limite normale după perioada Sărbătorilor pot fi completați de Cholest Bio, un supliment alimentar 100% natural, din drojdie de orez roșu, recomandat de specialiști. Studiile clinice au aratat eficiența acestui supliment alimentar și tolerabilitate superioară în comparație cu statinele sintetice.

Print

Cu doar 1-2 capsule pe zi, în timpul mesei, Cholest Bio reduce riscurile pentru accidente coronariene și cerebro-vasculare, menține integritatea capilarelor, reduce constricția vaselor saguine prin îmbunătățirea fluxului sanguin, periferic și limfatic, scade nivelul colesterolului total, al trigliceridelor și al lipoproteinelor cu densitate mică (LDH), crește nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), reduce riscurile pentru accidente coronariene și cerebro-vasculare.

Ușor de administrat și cu efect benefic de reducere al depunerii și oxidarii colesterolului „rău” în pereții arteriali, îmbunătățește starea de sănătate, scăzând riscul apariției accidentelor vasculare cerebrale, cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic, anevrismului aortic.

Cholest Bio poate fi achiziționat în farmaciile Ropharma din toata țara, dar și online pe www.ropharma-healthcare.ro.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *