2017 a început deja cu o iarnă de poveste şi o mulţime de tendinţe în make-up şi-au făcut apariţia. Andreea Hâş, make-up artist la Bottega Verde, a pregătit o listă cu trendurile de machiaj inspirate direct din prezentările de modă ale celor mai renumiţi designer. De la pleoape strălucitoare până la buze rozalii, aceste look-uri nu trebuie lipsească din opțiunile tale pentru începutul de an.

Fashion show-urile pentru sezonul următor ne-au arătat că trendurile în make-up pentru anul următor se traduc printr-o reinterpretare a tendinţelor anilor ’80. Culori îndrăzneţe, blush aplicat foarte sus pe obraz, mult sclipici. Totul sub forma unui joc. Asta se întâmplă în noul an cu machiajul: se transformă în experiment şi joacă” spune Andreea Hâş, make-up artist www.bottegaverde.ro.

Buze naturale

Naturaleţea, prospeţimea şi tinereţea sunt cuvintele cheie ale anului 2017, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decât prin alegerea un make-up adecvat. Optează pentru buze cât mai naturale, aplicând doar un balsam de buze care îţi va hidrata pielea în sezonul rece şi o va proteja împotriva vântului sau un ruj cât mai apropiat de nuanţa proprie a buzelor. Şi dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor ’90, vara lui 2017 va fi întru totul despre anii ’80. Combina buzele naturale cu un fard de pleoape – piersică pentru un look fresh, lejer şi lipsit de imperfecţiuni, aşa cum ne-au arătat şi modelele ce au defilat la prezentarea lui Jasper Conran.

Tușul

Clasicul cat-eye nu se demodează, dar se schimbă, aşa cum a fost prezentat la fashion show-ul Elie Saab, unde modelele au purtat un cat-eye minimalist, cu o linie la baza coltului extern al ochiului care doar alungeşte ochiul. Foloseşte un tus negru de la BottegaVerde.ro, cu vitamina E, rezistent la apă. Totodată, Wunderkind ne-a demonstrat cum linia de tus poate fi animată, iar tu poţi experimenta cu diverse culori. Încearcă unul dintre creioanele pentru ochi BottegaVerde.ro: verde jad, albastru, violet.

Alege acest tip de make-up dacă vrei să ai un look jucăuş şi îndrăzneţ în acelaşi timp. Descoperim că linia grafică nu mai trebuie să fie perfectă şi că trece printr-o transformare: se adoptă culori în schimbul clasicei linii negre şi de data asta se îmbracă ochiul doar până la capătul lui”, afirmă Andreea.

Ochi sclipitori

Inspirate din anii ’80, pleoapele sclipitoare sunt jucăuşe şi îndrăzneţe totodată, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. Poarta sclipici, dar nu exagera. În cantitatea potrivită, acesta poate fi purtat chiar şi în timpul zilei. Alege Fardul de pleoape cu acid hialuronic – Lila, Verde sau Azuriu. Acestea sunt o opţiune foarte bună şi pentru petrecerile de de tot felul.

Buze excentrice

Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov şi nu uita sclipiciul acasă! Noile trenduri, prezente pe catwalk-ul de la Fendi, ne anunţă că trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot căpăta o aură magică cu o sigură atingere.

Pentru că e vorba despre strălucire, în 2017 renunţa la rujurile mate şi optează pentru cele satinate şi mult mai hidratante. De asemenea poţi încerca şi lipstick-urile cu sclipici, fiind tot o variantă a anilor ’80”, arată Andreea Hâş.

Ţine cont de aceste tendinţe pentru 2017 şi cu siguranţă nu vei da greş în alegerea make-up-ului în noul an! Profită şi tu de reducerile, seturile cadou şi produsele de make-up disponibile pe www.bottegaverde.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.