Îngrijirea tenului nostru ar trebui să fie un răsfăț, zi de zi, dar parcă tot mai avem nevoie și de momentele noastre de lene și bine în vacanță. Indiferent dacă optăm pentru o călătorie de schi la margine de munte sau una cu peisaje exotice și temperaturi prietenoase, tot avem nevoie de câteva idei și produse de îngrijire a tenului care să corespundă nevoilor noastre. Acestea trebuie să fie eficiente și potrivite tipului de ten, suficient de compacte încât să fie ușor de împachetat, ideale momentelor de leneveală.

Discutăm despre îngrijirea tenului în vacanță, pornind de la idei pentru relaxarea minții și a sufletului nostru.

Să lăsăm în urmă toate lucrurile de care nu mai avem nevoie!

Vacanțele sunt ideale pentru a ne învăța să renunțăm la lucruri, gânduri și trăiri de care nu mai avem nevoie. De fiecare dată când îmi fac bagajul, realizez că e mai ușor să călătoresc… ușor. Asta înseamnă că nu iau cu mine nici rochii de seară, nici pantofi de poveste, nici prea multe cosmetice. Uneori, mă gândesc că lecția asta e bună și pentru viața de zi cu zi, nu doar pentru vacanțe: să “uităm” de tot ce e excesiv în viață și să luam cu noi doar esențialul. Fiindcă indiferent unde am călători, important e să fim fericiți și fără griji.

Îngrijirea tenului în vacanță începe cu alegerea unor produse esențiale, de calitate, în format mini și travel size.

Să ne descoperim propriile talismane norocoase!

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au născocit fel de fel de superstiții pentru a-și crea povestea unei călătorii norocoase chiar înainte s-o înceapă. Nu e nimic rău în a ne umple viața cu puțină magie și nici tenului nu-i strică un talisman norocos. Ce înseamnă asta? Că e posibil să ne simțim mai bine dacă știm că avem la noi puloverul preferat și crema de față preferată. Pentru mine, Crema hidratantă și iluminatoare de la Himalaya Herbals este un adevărat talisman. Conține Aloe Vera, ingredient perfect atât la mare, după expunerea la soare, cât și la munte, după bulgăreală. Plus multe alte ingrediente cu efect hidratant și antirid… Iar textura de gel o face ideală în orice călătorie!

Îngrijirea tenului în vacanță trebuie să înceapă de la produsul tău preferat de hidratare, indiferent care este acesta.

Să ne bucurăm de frumusețea noastră!

Vacanțele sunt momente de care putem profita pentru descoperire și redescoperire de sine. În concediu, fără alții și departe de zgomot, putem învăța să ne iubim și să ne respectăm mai mult. Dar orice iubire începe cu grijă, de aceea este necesar să ne privim cu blândețe, chiar dacă nu avem un corp perfect sau un ten perfect. Tot cu blândețe trebuie să învățăm și să avem grijă de noi, să ne respectăm trupul, dar și sufletul și să le hrănim doar cu lucruri bune.

Îngrijirea tenului în vacanță însemnă pauză de la agitația de zi cu zi, pentru hrană bună, trup și suflet. Să învățăm să alegem cosmetice cu ingrediente de calitate, chiar dacă asta înseamnă să avem mai puține. Și să încercăm să trăim gânduri și sentimente frumoase alături de oameni dragi, chiar dacă asta înseamnă să avem mai puțini oameni prin preajmă.

Despre cum puteți realiza un machiaj flawless în vacanță vă spune mai multe Laura Perian, AICI.

Materialele din această serie sunt realizate împreună cu makeup artistul Laura Perian, fotografa Vasi Cardon, hairstylistul Costi Stinga și modelul Cristina Stoica. Și cum nu există proiect de frumusețe complet fără un concurs pe măsură, vă oferim șansa de a câștiga un set format din cele două produse recomandate în articolele noastre săptămânale.

Participă AICI și poți câștiga și tu un set format din Crema hidratantă și iluminatoare și Crema antirid pentru față de la Himalaya Herbals.

Beauty & Make-up

2 Replies to “Îngrijirea tenului în vacanță”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *