Nimeni nu știe încă secretul pentru tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Cunoaștem însă câteva trucuri simple și de efect pentru un ten flawless, indiferent de vârsta din buletin. Secretul pentru un ten frumos și o piele strălucitoare este grija pentru ele, zi de zi. Asta înseamnă atât să adoptăm câteva obiceiuri bune, care ne vor asigura o sănătate de fier, cât și să investim în cea mai bună cremă antirid. În fond, cum grija față de cei dragi înseamnă și cadouri, și grija față de ten înseamnă trucuri și produse potrivite cu nevoile lui. Și, de ce nu, un machiaj flawless, care să ne ascundă imperfecțiunile aduse odată cu trecerea anilor.

Reînnoire, schimbare, transformare

Pe măsură ce îmbătrânim, capacitatea de regenerare a pielii noastre scade. Celulele moarte ale pielii nu sunt înlocuite cu celule noi la fel de repede ca înainte, ceea ce înseamnă că pielea noastră începe să aibă un aspect tern și neuniform. În timp, apar ridurile și petele date de vârstă. Exfolierea reprezintă o modalitate excelentă de a elimina celulele moarte și de a intensifica procesul de regenerare.

Există două categorii principale de gomaj: exfoliere fizică și exfoliere chimică. Cel mai bine este să evităm folosirea frecventă a produselor exfoliante fizice mai dure, cum ar fi scruburile pe bază de zahăr și detergenții duri, deoarece folosirea acestora duce la descuamarea pielii. Însă indiferent ce variantă alegem, exfolierea pielii o dată pe săptămână este foarte importantă pentru reînnoirea ei.

Care e cea mai bună cremă antirid?

Odată cu vârsta, și capacitatea pielii de a produce sebum scade. Asta înseamnă că vom avea mai puține șanse de a ne confrunta cu acneea, dar și că pielea va deveni mai aspră și mai uscată. Unul dintre principalele motive pentru apariția ridurilor fine este hidratarea inadecvată a pielii. Din fericire, această greșeală este ușor de evitat. Tot ce trebuie să facem este să folosim cea mai bună cremă antirid pentru tenul nostru.

Este important să alegem o cremă antirid foarte bună, dar asta nu înseamnă să alegem un panaceu universal. Ce ni se potrivește nouă poate să se dovedească nepotrivit pentru prietenele noastre. De aceea e recomandat să testăm o cremă antirid cu ingrediente naturale de calitate, foarte hidratantă și cu o textură bună, care să se absoarbă ușor. Unul dintre produsele recomandate în acest sens este Crema antirid pentru față de la Himalaya Herbals, pe care o puteți câștiga la concursul de la finalul acestui articol.

Trucuri bune și nebune

Știm deja că există câteva trucuri simple care ne pot ajuta să ne menținem ușor tinerețea și frumusețea. Știm că e important să bem apă, pentru că hidratarea începe din interior. Știm că e important să avem o alimentație sănătoasă și liniște în suflete, pentru că și energia se naște în interior. Însă există câteva trucuri și atunci când vine vorba de cea mai bună cremă antirid.

Primul truc este cel explicat mai sus: să alegem o cremă foarte hidratantă, dar care se absoarbe rapid, pentru a evita dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii. Cel de-al doilea are legătură cu aplicarea cremei, dar și cu odihna. Una dintre principalele cauze ale apariției ridurilor este deteriorarea pielii. Deși nu există prea multe studii cu privire la impactul modului de aplicare a produselor de îngrijire, studiile arată că frecarea feței de pernă și așternuturi poate provoca apariția “ridurilor de somn”, permanente. Ca măsură de precauție: este indicat să evităm mișcările dure de frecare și masare a tenului ori de câte ori aplicăm cea mai bună cremă antirid.

Iar când vine vorba de dragoste și grijă pentru tenul nostru, e musai să ne aducem aminte că prevenția este mai bună decât cea mai bună cremă antirid și că expunerea la soare fără protecție duce, invariabil, la deteriorarea pielii.

Materialele din această serie sunt realizate împreună cu makeup artistul Laura Perian, fotografa Vasi Cardon, hairstylistul Costi Stinga și modelul Cristina Stoica. Și cum nu există proiect de frumusețe complet fără un concurs pe măsură, vă oferim șansa de a câștiga un set format din cele două produse recomandate în articolele noastre săptămânale.

Participă AICI și poți câștiga și tu un set format din Crema hidratantă și iluminatoare și Crema antirid pentru față de la Himalaya Herbals.

 

 

How to...

4 Replies to “Cum să alegi cea mai bună cremă antirid – sfaturi pentru tinerețe fără bătrânețe”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *