Liderul entertainment-ului educațional din România, Gymboland, dă liber la răsfăț în luna martie tuturor doamnelor, asigurându-se că toți copiii sunt în siguranță și se bucură de ultimele tehnologii interactive.

Pe 1 și 8 martie, locatiile Gymboland din București și din țară au un program special în fiecare după-amiază, între orele 16:00-20:00, pentru a vă introduce în minunatul melanj de activități din cadrul workshop-urilor dedicate primăverii. Acestea reprezintă o incursiune în magia anotimpului, sub simbolul mărțișorului încărcat de belșug și noroc. astfel, copiii regăsesc la Gymboland metode creative pentru a-și stimula imaginația, dar și mediul perfect care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare și distracție.

Așa cum pe tot parcursul anului ai mereu grjia de cei dragi și in special de cei mai mici membri ai familiei, iată ca pe 1 si 8 martie ai ocazia să îți acorzi câteva ore de atenție, lăsând restul în seama Gymboland.

Gymboland are o expertiză de peste 11 ani în domeniul entertainment-ului educațional. În total, în România sunt 8 spații de joacă: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Maritimo și City Park în Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *