Un aspect desăvârșit va evidenția întotdeauna o atitudine seducătoare. Uneori însă, timpul nu este aliatul de care ai nevoie, așa că Rowenta a creat gama Elite Model Look pentru ca tu să obții aspectul dorit, simplu și rapid, chiar la tine acasă.

Rowenta for Elite Model Look STRAIGHTENERS

Pentru că fibra capilară poate deveni uscată și fragilă din cauza factorilor externi, Rowenta a combinat în plăcile de păr Keratină și mineralul de Tourmalină pentru efectele benefice asupra firului de păr. Cele două elemente întăresc și oferă elasticitate firului de păr, iar ionii naturali oferă strălucire și un efect antistatic. Placa de îndreptat părul Rowenta Elite Liss & Curl Keratin&Shine este ideală pentru a obține cele mai moderne coafuri, în timp ce părul tău va rămâne protejat. Părul neted și mătăsos, vârfurile întoarse sau buclele Boho vor da tonul unui aspect de invidiat, iar tu vei fi în centrul atenției.

Multistyler de la Rowenta for Elite Model Look

Pentru un look seducător, poți folosi cu încredere Rowenta Multistyler, și poți obține atât bucle bine definite, coafura creponată și multe alte coafuri, fără prea mult efort, datorită accesoriilor multiple care-l transformă în aparatul de stilizat must have al acestei veri.

Rowenta for Elite Model Look

Rochițele pastel, chic,  picioarele lăsate la vedere și bronzul natural reprezintă elemente din dress-code-ul de vară al fiecărei femei. Cum obținem o piele fină pentru o perioadă îndelungată de timp? Epilatorul Rowenta Flower Love este cheia pentru picioare ce pășesc cu încredere în orice încăpere sau care cutreieră lumea-n lung și-n lat în căutarea noilor experiențe. Datorită celor 24 de pensete în formă de Y, smulgerea părului nedorit devine mai eficientă și împiedică ruperea acestuia, iar pielea rămâne fină. Epilatul devine acum mai plăcut, pentru că epilatorul Flower Love dispune de un accesoriu cu bile de masaj, care atenuează durerea, ideal pentru zonele mai sensibile ale corpului.

Gama Rowenta for Elite Model Look îți oferă produsele potrivite îngrijirii tale zilnice, iar tu te vei bucura de un aspect impecabil, atent realizat.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *