Noua serie Experți în explozii are premiera pe Discovery Channel, vineri, 7 august, de la ora 21:00.

Matt Barnett, specialist în materiale explozibile, fondatorul și președintele companiei Texplo Explosives, este omul pe care e bine să-l chemați atunci când aveți nevoie să aruncați ceva în aer. Matt are în toată lumea clienți care îl solicită pentru proiecte de detonare cât se poate de variate, de la bombele de peste 100 kg din Al Doilea Război Mondial, până la laboratoare de preparat metamfetamine sau vehicule blindate, pentru armată.

Matt Barnett
Matt Barnett

Fiecare proiect are anumite probleme specifice, așa încât Matt se bizuie pe ajutorul echipei lui de la Texplo, alcătuită din colegi de breaslă care îi sunt și vechi prieteni. Pentru fiecare proiect în parte, Matt și echipa Texplo trebuie să identifice cel mai bun plan, cele mai potrivite instrumente și materiale explozibile, ca să se asigure că, în final, se aleg cu un client fericit și o explozie pe cinste, fără să fie cineva rănit pe parcurs.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *