From Mona with Gloss, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de beauty din România a aniversat 6 ani de activitate. Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe. Ea s-a remarcat prin numeroase apariții în presa scrisă și TV, proiecte speciale și colaborări de ambasador de brand.

Ca și în anii trecuți, aniversarea FMWG a reprezentat un moment important în blogosfera românească feminină și a fost sărbătorită printr-o mare petrecere glam.

fmwg-6ani-20

“Anul aceasta am păstrat surprizele de la cornere: invitatele de la petrecere au putut încerca diverse manichiuri, coafuri și machiaje. De asemenea, am avut tombole și cadouri pentru invitate, am urmărit o frumoasă prezentare de  modă și am făcut o mulțime de poze simpatice! Ne vedem la aniversarea de 7 ani când vom avea o petrecere tematică!“a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

Petrecerea a avut loc în Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului participantele au fost răsfățate la cornere speciale unde au putut încerca diverse servicii și au testat produse. Nu au lipsit nici exclusivitățile! În cadrul evenimentului a fost lansată în avanpremieră noua colecție Remington Pro Luxe, formată din placă, uscător, ondulator conic și ondulator cu clapetă. Invitatele au fost primele care să testeze noua colecție la cornerul special amenajat, au aflat despre cea mai nouă campanie Remington în care se pot caștiga produse, vouchere de cumpărături la Victoria 46 și chiar o excursie la Paris. Iar 4 norocoase au luat acasă produsele Pro Luxe. Surprizele au continuat și la cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita, unde invitatele au fost răsfățate cu bucle și împletituri, dar și cu tatuaje cu henna semipermanente. Iar cele care au și postat in social media poze cu tatuajele sau cu noua coafură au participat la o tombolă în care marele premiu a fost o schimbare de look. De machiajul invitatelor s-au ocupat make-up artiștii Inglot. De asemenea, invitatele au descoperit și noua colecție What a spice! lansată recent de Inglot. De răsfățul unghiilor s-a ocupat specialista CND de la cornerul special amenajat. Aici s-au făcut mini manichiuri, s-au descoperit tendințele de sezon în materie de unghii și invitatele au primit recomandări personalizate. Partea de fashion a fost asigurată de atelierul de creație OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictură live pe tricouri și o frumoasă prezentare de modă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță. Modelele sunt prietene ale brandului și cliente, printre care și vedetele Ana Mardare (cântăreață) si DJ Harra.

fmwg

Alte surprize pregătite pentru invitate au fost tombolele, cocktail-urile FMWG și fotografiile în ipostaze haioase cu props-uri special create pentru petrecere.

Așadar,  evenimentul a fost unul special, plin de momente frumoase!

Sponsori și parteneriOneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ InglotUrban Decay Cosmetics ★Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★Flormar ★  TopLine Europa ★

Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG6years, #FMWGfun.

Beauty & Make-up

One Reply to “From Mona with Gloss a aniversat 6 ani de activitate”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *