Designerul Adelina Rusu și-a lansat colecția vestimentară printr-un videoclip dedicat, alături de GOLAN.

Fiecare piesă din colecția Nice to Meet You are un nume și o poveste. acestea sunt inspirate de întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și prin videoclip care o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

adelina-rusu-fashion

Brandul Adelina Rusu a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calității și designului, fiecare articol de îmbrăcăminte este realizat  ,,in-house”, de la schiță până la produsul final, cu o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte semnate Adelina Rusu demonstrează respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal și rafinament.

 

Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brand-ului.

Mai multe detalii și fotografii despre brand și colecție puteți găsi pe: www.adelinarusu.com sau pe paginile rețelelor de socializare.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *