Producătorul român de cosmetice Farmec lansează gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Wild. Produsul este destinat curățării eficiente a feței, corpului și părului bărbaților, fiind perfect adaptat caracteristicilor acestora.

noutate-de-la-farmec

Printre ingredientele produsului se numără și mentolul, care revigorează simțurile și are un efect răcoritor și energizant. Glicerina de origine vegetală catifelează pielea și asigură hidratarea firului de păr. Datorită conținutului de provitamina B5, noul gel de duș îmbunătățește abilitatea de menținere a hidratării. Produsul este conceput pentru utilizarea zilnică și poate fi achiziționat din magazinul online Farmec. Pentru o îngrijire perfectă, se recomandă utilizarea produsului alături de Deodorantul Antiperspirant Gerovital H3 Men – Wild.

Gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Wild face parte din gama completă de îngrijire pentru bărbați Gerovital H3 Men, care include produse pentru față și corp, șampoane, geluri de păr, deodorante, produse pentru și după bărbierit. Cele 16 produse din gamă sunt rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec, care au creat formule perfect adaptate nevoilor de îngrijire ale bărbaților.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *