Bunica mea avea o bucătărie superbă, decorată, parțial, cu mozaic de faianță turcesc, cu motive orientale. A izbucnit în plâns când, după ani și ani, a fost nevoită să înlocuiască vechiul mozaic cu noi plăci de faianță moderne. Sunt sigură că a păstrat aversiunea față de acestea până la sfârșit. Al ei, căci faianța modernă supraviețuiește și azi. Mozaicul a rămas doar în amintirile mele.

Poza realizare produse Camelonia

Când aleg un cadou pentru capricioși mă gândesc, invariabil, la bunica mea. Crescută în vremuri apuse și adepta celebrei Coco Chanel, bunica știa că eleganța nu e opusul sărăciei, ci al lipsei de gust. Alegea obiecte personalizate, create de artizani sau meșteri pricepuți. Nu mă refer aici la suveniruri lemnoase, cumpărate de la orice tarabă. Ci la obiecte mici, în care artistul lasă un pic din sufletul lui.

Am fost încântată să găsesc acest gen de obiecte la Camelonia. Căutam un cadou tip corporate. Unul în care să regăsesc spiritul companiei respective. Calitativ, personalizat, din materiale durabile și naturale. Am găsit un ceas din lemn masiv, decorat cu o placă de faianță pictată, personalizată cu logo-ul companiei. A fost primit bine, căci a mers dincolo de a impresiona. A sensibilizat.

Camelonia

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *