Brandul de înghețată artizanală Emilia Cremeria a deschis cea de-a noua locație din România.  Acesta se află în Promenada Mall din București și ofertă toate sortimentele de gelato și dulciuri artizanale bazate pe rețete simple, tradiționale. Emilia Cremeria este un business în ascensiune continuă încă din 2015, de la inaugurarea primei locații în România. Business-ul a ajuns în 2017 la o cifră de afaceri de 11 milioane de lei.

Emilia Cremeria deține acum nouă locații în Capitală: în Băneasa Shopping Center, în Mega Mall, în Afi Palace Cotroceni, pe Strada Franceză – Centrul Vechi, în Park Lake și Promenada Mall. În restul tării, Emilia Cremeria este prezentă în Mamaia – Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca. Emilia Cremeria și-a propus să asigure fiecărui client o experiență autentică în materie de înghețată și gelato, de la gustul original și până la includerea noilor tendințe în domeniu. Brandul folosește doar materii prime de calitate, atent selecționate, pentru realizarea unui desert gustos și memorabil.

Înghețată cu pasiune

”Atunci când la baza unui business stă pasiunea, cu siguranță, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locații reprezintă nu doar un pas firesc în extinderea afacerii noastre, ci și apropierea de consumatorii noștri, iubitori de înghețată autentică, rafinată și proaspătă. Pentru noi, a investi într-o nouă locație reprezintă o nouă promisiune onorată față de clienții Emilia Cremeria, care pot degusta acum unul dintre cele 20 de sortimente de înghețată și în Promenada Mall. Vom continua să ne dezvoltăm, să investim constant în tehnologie și în ingrediente, pentru a arăta același respect față de consumator ca și până acum”, menționează Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

Prospețimea și calitatea ingredientelor, printre care se numără laptele Alta Qualita, fructele proaspete și zahărul brun, reprezintă elementele cheie ale experienței consumatorilor cu produsele create de Emilia Cremeria. Dorința de a valoriza produse tipice regionale IGP și DOP se reflectă în calitatea înghețatei. Aceasta are un gust unic, fin, inspirat de deserturile de odinioară. În plus, este irezistibil de cremoasă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *