Festivalul Teatru sub lună are loc în fiecare vineri, sâmbătă și duminică în perioada 2 – 25 iulie. Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfășura la Terasa Teatrului InDArt de pe strada Icoanei, nr. 86, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Romană.

Programul festivalului Teatru sub lună

În program regăsim 12 spectacole de teatru care pun accentul pe iubire, în diferite forme, precum începutul unei iubiri sau momentele secrete din cadrul fiecărui cuplu. Totodată, atmosfera va fi completată de 8 concerte acustice, un spectacol de stand-up, expoziții de fotografie, pictură, carte, instalații și alte forme de artă, dar și de momente dedicate vizionării Campionatului European de Fotbal. Programul complet poate fi consultat aici.

Citește și: Cum a fost…

Bilete și acces

Biletele la festivalul Teatru sub lună pot fi achiziționate atât de la locația festivalului, cât și online, din rețelele partenere. Acestea variază de la 50 lei pentru o zi de festival, până la 130 lei pentru tot weekend-ul sau abonamente pentru mai multe persoane. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Regulile de protecție împotriva SARS-Cov 2 vor fi respectate în funcție de reglementările legale pentru protejarea tuturor participanților.

Se spune că teatrul este locul unde te întâlnești cu tine sau uiți de tine.

Locul unde emoțiile se iau de mână și dansează nebunește, râsetele se dezlănțuie, iar inima se simte mai ușoară, pentru că la teatru timpul stă în loc.

Alege-ți povestea, ia un loc și lasă-te condus…”

Bogdan Gagu, directorul Teatrului InDArt

__________

Teatru Sub Lună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.

Parteneri: FTMB, Breasla Actorilor, CoOperativa

Citește și: Donatorii…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *