Discovery Channel difuzează seria Explorăm Cosmosul în fiecare vineri, de la ora 21.00. De la secretele găurilor negre până la lumile extraterestre, seria Explorăm Cosmosul apelează la imagini uluitoare de grafică pe computer ca să ne prezinte planete, sateliți naturali, găuri negre, stele și galaxii întregi, dezvăluindu-le strat cu strat, pentru a descifra mistere care învăluie originea lor și destinul întregului Univers.

Exploram Cosmosul 3

Există forme de viață dincolo de suprafața lui Marte? Ce se întâmplă când pătrunzi într-o ”gaură de vierme”? Ce se află în centrul Soarelui? Și cum au contribuit asteroizii la modelarea sistemului nostru solar? Seria își propune să exploreze aceste mistere și multe altele, secționând roci spațiale, decojind suprafața planetelor și demontând stele din galaxiile lor, pentru a ne dezvălui secrete bine ascunse de șase minuni spațiale: Soarele, găurile negre, asteroizii, planeta Marte, cometele și diverse alte lumi extraterestre. Explorând aceste peisaje cosmice unice, ne întâlnim față în față cu cei a căror misiune este să le înțeleagă cât mai bine: cercetătorii care derulează misiuni îndrăznețe pentru a găsi răspunsurile mai multor întrebări dificile.

Exploram Cosmosul 2

Programul prezintă lumi pe care nimeni nu le-a mai văzut până acum, iar secvențele uimitoare de grafică și animație pe computer ne ajută să vedem totul în secțiune, dezvăluind peisaje extraterestre cu peșteri fragile de lavă, mări agitate de plasmă, mine cosmice de platină și chiar o gaură neagră, înfometată, aflată în centrul galaxiei noastre. Mai mult, aflăm că toate aceste minuni cosmice joacă un rol surprinzător în definirea locului nostru în Univers.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *