Tratamentul Baby Foot Easy Pack, pentru picioare fine ca de bebeluş, este disponibil acum şi în România. Baby Foot Easy Pack este un produs revoluţionar din Japonia care a cucerit întreaga lume şi care este acum disponibil şi în România prin intermediul Natura Ecopharm. Dintr-o singură utilizare a produsului poţi elimina pielea moartă şi te poţi bucura de picioare netede, ca de bebeluş. Şi nu trebuie să mergi la vreun salon de top, ci poţi face asta chiar la tine acasă, în propria intimitate.

Ce este Baby Foot?

Baby Foot Easy Pack este un produs inovator de peeling conceput sub forma unor şosete de unică folosinţă pentru picioare. Acesta înlătura instant celulele moarte şi pielea uscată, datorită complexului de 17 extracte naturale cu putere mare de hidratare, care ajută pielea să devină mai moale şi mai catifelată după procesul de exfoliere.

Baby foot Romania

Cum acţionează Baby Foot?

  • Produsul poate fi folosit uşurinţă acasă, în propria intimitate, după următorul procedeu:
  • Spălaţi picioarele înainte de a încălţa şosetele de unică folosinţă;
  • Aplicaţi o cantitate mică de gel pe o porţiune limitată de piele înainte de a încălţa fiecare şosetă şi folosiţi benzile adezive pentru a asigura închiderea etanşă în jurul fiecărei glezne astfel încât gelul să nu se scurgă afară;
  • Purtaţi şosetele timp de o oră pentru a permite absorbţia genului în pielea picioarelor;
  • După o oră, scoateţi şosetele şi spălaţi cu blândeţe picioarele cu apă şi săpun;
  • Pielea moartă de pe picioare va începe să se exfolieze în următoarele 2-7 zile de la administrare, peelingul fiind unul uşor, care nu produce leziuni la nivelul pielii;
  • Pielea moartă va continua să se exfolieze în mod natural încă 2-3 săptămâni, în funcţie de grosimea stratului de piele moartă de pe picioare, lăsându-vă picioarele moi şi netede, ca picioarele unui bebeluş.

Gelul de tratament din interiorul pachetului Baby Foot combină efectele acizilor (AHA) şi beta hidroxi (BHA) care distrug fibrele prin care se conectează celulele moarte ale pielii. Dizolvarea acestora permite pielii uscate dezlipirea pe cont propriu, fără nici o altă intervenţie. După peeling şi eliminarea stratului de celule moarte, extractele naturale din plante, cu putere mare de hidratare, ajuta pielea să devină mai moale şi mai catifelată, ca a unui bebeluş.

Baby Foot Easy Pack este disponibil în Farmaciile Help Net din Bucureşti, Timişoara şi Cluj, Farmacia Tei, Ambiance Pharm (Constanța), Drogheriile Miracolul Plantelor, MioBio, dar şi în alte farmacii locale, la preţuri ce variază între 46,5 Lei şi 74,9 Lei, în funcţie de locul de achiziţie.

Pentru mai multe detalii despre Baby Foot Easy Pack, accesaţi http://babyfoot.com.ro/ sau scrieţi-ne pe info@naturaecopharm.ro.

Beauty & Make-up

One Reply to “Baby Foot Easy Pack, pentru picioare fine ca de bebeluş, acum şi în România!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *