Dacă ar fi să alegi extensii de păr pentru că nu ești mulțumită de podoaba ta capilară, pe care le-ai alege? Din punct de vedere al calității, extensiile de păr se clasifică în două mari categorii, și singurele de altfel. Există pe piața din România, așadar, dar și peste tot în lume, extensii din păr natural și extensii din păr sintetic. Topicul extensii de păr este unul de interes, dar este și controversat, motiv pentru care astăzi vei afla care este diferența dintre extensiile de păr natural și părul sintetic. Acum de la Zen – experții în realizarea extensiilor din păr natural!

Poate că ai fost atentă și ai observat faptul că încă de la început am pus accent pe calitate, atunci când am făcut diferențierea dintre extensiile de păr. În acest sens, este evident faptul că extensiile din păr natural au o calitate superioară, comparativ cu părul sintetic. Ce înseamnă, totuși, calitatea aceasta și prin ce se definește ea? Extensiile din păr natural au un  altfel de impact față de cele din păr sintetic, tocmai pentru că sunt din păr natural. Asta înseamnă că părul este de la persoanele care și-au dorit să vândă părul de care tocmai au scăpat. Evident, însă, prin prelucrare, se ajunge de fiecare dată la câteva extensii de păr calitative, de aceeași culoare. Prin diverse procese de prelucrare, părul natural se materializează în nimic altceva decât în extensii! Știm, așadar, că acesta provine de la diferite persoane.

De unde vine părul sintetic?

Ei bine, același lucru nu este valabil și în cazul părului sintetic. Părul sintetic este produs, ci nu preluat de la persoanele care l-au vândut. Și că tot veni vorba despre asta, din punct de vedere estetic, mereu, dar mereu, părul natural va câștiga.

Chiar dacă foarte mult doamne și domnișoare optează pentru părul sintetic de pe diferite site-uri, în care nici nu au încredere, ExtensiiZen.ro îți recomandă și vă recomandă tuturor să nu dați banii degeaba pe astfel de păr sintetic. Extensiile din păr sintetic sunt foarte ieftine și arată, de altfel, foarte ieftin. Sunt foarte greu de prins și este extrem de dificil să găsești o nuanță care să ți se potrivească. Chiar și prin vopsire, aspectul acestora tot nu va câștiga în fața aspectului pe care îl au extensiile din păr natural puse la dispoziție de Zen.

Tu ce ai prefera, să dai un ban în plus pentru calitate sau să ieși mai ieftin și să optezi pentru părul sistetic? Dacă întrebi un specialist în domeniu, răspunsul lui va fi evident. Extensiile din păr natural sunt cele pe care le recomandă toți stiliștii. Extensiile din păr natural Zen sunt extensiile care fac furori și impresionează foarte multe femei! Astfel, dacă te-ai gândit vreodată că părul tău are nevoie de mai mult volum sau de o lungime optimă, acum știi la ce să nu apelezi și la ce ai putea apela cu încredere!

Convinge-te singură de diferențe dacă nu ai încredere în experți și cel mai important, alege extensiile de păr care să te definească și să te ajute să te simți în pielea ta!

 

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *