Există priviri și priviri. Priviri rapace, de prădător care abia așteaptă să-și destindă musculatura facială într-un exercițiu de relaxare intens, cu oasele victimei. Priviri blânde, de căprioară surprinsă în singurătatea drumului de zgomotul autoturismului care vine cu farurile aprinse și zgomot de fier. Priviri înțelgătoare, triste, mânioase, furioase și ocheade, zâmbete ale ochilor și încruntări. Se spune că femeile pot privi atât de seducător încât să oprească un bărbat din orice activitate, oricât de interesantă. Și tare-am vrea să aflăm dacă trucul gheișelor merge și în Europa, în perioada Campionatului Mondial de Fotbal…

Oricum ar fi, privirile vorbesc atunci când noi alegem să nu o facem. De aceea e important să alegem cu atenție produsele folosite pentru a crea un plus de intensitate și îndrăzneală. Tot așa cum vorbele noastre pot fi prea dure, periculos îndrăznețe sau dimpotrivă, diluate și neclare, și mascara poate ascunde aceleași defecte.

Flawless.ro v-a pregătit un ghid de alegere corectă a mascarei. Iată ce mascara ar trebui să alegi și de ce și care sunt criteriile pentru a face alegerea potrivită:

  • Macara este un produs de machiaj folosit pentru a colora, a îngroşa, a prelungi şi a defini genele. Unii spun că acest produs a fost folosit încă din Antichitate, dar formula modernă a fost inventată de Eugène Rimmel, în secolul XIX. Alegeți o formulă clasică, ușor de utilizat, testată în prealabil.
  • Majoritatea companiilor de producătoare de cosmetice lucrează cu ingrediente asemănătoare când vine vorba de formulele pentru mascara, fiindcă produsul se aplică în apropierea ochilor, iar ingredientele şi formulele sunt foarte atent reglementate. Alegeți un produs testat dermatologic, cu ingrediente naturale, de calitate.
  • Sănatos. Produsele cosmetice ar trebui să ne îmbunătățească aspectul fizic, nu să dăuneze sănătății și frumuseții noastre. Despre Mascara MED, un produs care hrănește genele la fiecare aplicare, ajutând la creșterea lor, am mai scris AICI și vă invit să citiți. Alegeți un produs care să îmbunătățească aspectul genelor, dincolo de machiaj.
Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *