După petrecerile fancy, în care tocurile s-au impus în ţinutele tale, este rândul ghetelor, al cizmelor sau al bocancilor să intre în acţiune, pentru o escapadă relaxantă la munte. De data aceasta, nu mai asortezi încălţările la ţinute, ci la… zăpadă!

Deichmann propune câteva modele de încălţări confortabile cu care să păşeşti relaxată pe pârtiile scăldate în zăpadă, voie bună şi multă distracţie.

1

  1. Ghete tip bocanc

Dacă eşti o fashion victim, vei face tot posibilul pentru a combina confortul cu eleganţa, astfel încât să obţii ţinute classy chiar şi pe pârtie. Ghetele cu şiret sunt perfecte, întrucât se pot asorta la orice fel de ţinută ai alege pentru zilele reci de la munte.

2

  1. Cizma-gheată versatila

Dacă modelele cu şireturi nu sunt pe gustul tău, poţi opta pentru o variantă de gheată tip cizmă. Modelul propus de Deichmann îmbină două tipuri de materiale şi creeaza iluzia unei şosete groase în interior, asortându-se perfect cu ţinutele casual sau sport.

3

  1. Bocanci clasici

Dacă pui mai mult preţ pe confort decât pe stil şi modă atunci când pleci la munte, în mod cert, bocancii clasici, negri, cu şiret de sus până jos, sunt cele mai potrivite încălţări pentru tine. Acestea îţi ofera şi un aer grunge, rock.

4

  1. Cizme îmblănite

Unele dintre cele mai comode şi călduroase modele de încălţări cu care poţi învinge gerul de la munte sunt cizmele tip UGG, îmblănite, propuse de Deichmann. Acestea sunt perfecte pentru plimbările de la munte.

5

  1. Ghete-cizmă cu cataramă

Cataramele rămân la modă şi iarna aceasta. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Pentru sejurul de la munte, este important să te orientezi spre o pereche bine îmblănită şi confecţionată dintr-un material impermeabil.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *