Deichmann a lansat o nouă colecție de pantofi, încălțăminte și accesorii pentru sezonul P/V 2018. Accentele romantice, designul neobișnuit și incitant al tălpilor și al formei carâmbului sunt detaliile care asigură efectul wow, fără să afecteze însă confortul.

Ce ne dorim cu adevărat de la pantofi în sezonul călduros? Să ne poarte cu plăcere în toate aventurile urbane de zi cu zi, să ne ofere confort în vacanțe, dar și strălucirea de care avem atâta nevoie. Vrem să ne iubim pantofii, așa cum ne iubim toate jucăriile feminine: fardurile, parfumurile, hainele și accesoriile. Știm că ele nu ne ating doar pielea, ci și sufletul, pentru că le alegem cu încântare și bucurie și ne dorim să producă la rândul lor încântare și bucurie în jurul nostru.

Ce ar trebui însă să alegem în noul sezon, pentru a fi cu adevărat mulțumite?

  1. Espadrile. De câțiva ani, moda s-a reîntors la sentimente mai bune față de espadrile, care nu mai sunt aruncate într-un colț, ci adorate, iubite și… accesorizate corespunzător. Optează pentru un model aerisit, în culori armonioase și materiale care amintesc de lungi plimbări în natură.
  2. Pumps din piele naturală. Feminini și très chic, pantofii cu toc aduc un plus de glam în viața de zi cu zi. Fie că au tocuri înguste, fie că te vor face să atingi înălțimi amețitoare, pantofii cu toc reprezintă alegerea perfectă pentru un look feminin, seducător.
  3. Wedges. Platformele și-au recâștigat dreptul să ne însoțească pe drumuri umblate sau nu. Sunt comode și îndeamnă la noi aventuri, dar și frumoase, cu aer de vară, soare și Dolce Vita. Optează pentru un model cu accente romantice: broderii și materiale moi, naturale, cu atingeri catifelate.
  4. Sandale cu tocuri block. Tocurile bloc, accesorizate sau nu, sunt deja foarte populare. Ultimele sezoane le-au menținut printre trendurile de pe podiumuri și reprezintă încă un trend major. Sunt considerate perfecte pentru ținutele cool, urbane, elegante, chiar şi în zilele călduroase.
  5. Papuci și sandale cu talpă plată. Nimic nu se potrivește mai bine la o ținută de vară ca o pereche de sandale confortabile. Dar nu ai dori să porți ceva care să amintească prea tare de șlapii de plastic nici măcar într-o plimbare. Optează pentru un model din piele naturală, elegant și simplu accesorizat.
  6. Încălțăminte sport. Culorile pastelate și designul simplu au transformat încălțămintea sport într-o variantă potrivită pentru cele mai aventuroase fete. Androgine sau nu, modelele în trend de la Deichmann păstrează câteva accente feminine, pentru un look la modă.

Colecția actuală primăvară/vară de la Deichmann oferă numeroase alternative trendy, fresh, pentru un look perfect: broșe pe tocuri, pantofi sport cu broderii florale romantice, ghete și pantofi cu talpă plată, cu funde, din materiale moi, naturale. În ceea ce privește culoarea, noua colecție include numeroase variante, de la roșu aprins la albastru marin și până la pasteluri de vară și clasicul alb. Limbi de pantofi cu butoni de manșetă, șireturi cu accente grafice sau prețioase, materiale catifelate la exterior și imprimeuri florale – toate sunt elemente noi, tipice pentru acest sezon.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *