Nunţile nu mai sunt ce erau cândva, aşa cum nici oamenii nu mai sunt cei de odinioară. E motiv de bucurie, sincer, schimbarea fiind o parte a evoluţiei. Sunt multe aspecte care s-au schimbat de-a lungul anilor, aspecte pentru care ridicăm paharele şi ciocnim în semn de bucurie. Astăzi vom trata unul dintre acestea, anume nunţile şi motivele pentru care ar fi de preferat să nu omitem cabina foto când facem planul de organizare.

În principiu, fie că e vorba de cabină foto nuntă, cabină foto botez sau cabină foto evenimente diverse, acest aparent mic detaliu poate fi exact cel care să schimbe complet atmosfera. De ce? Păi, cel mai bine, haideţi să vedem care sunt motivele pentru care e bine să optăm pentru photobooth (+explicaţii pentru fiecare motiv în parte).

1. Fun, fun, fun!

Aproape mai mult decât evident, amuzamentul este motivul principal pentru care majoritatea evenimentelor din prezent au o cabină foto. Totodată, ca sfat, dacă alegi să faci o poză cu invitaţii atunci când sosesc, ai mari şanse să-i bine dispui înainte de a-i conduce la masa lor. Îi introduci practic în starea de petrecere, de distracţie şi de voie-bună. Le faci cunoştinţă cu cabina foto, astfel încât pe parcursul întregii seri vor mai trece pe acolo şi vor mai face câteva fotografii. Fie singuri, fie în compania altor oameni.

2. Amintiri cu zâmbetul pe buze

Dacă optăm pentru cabină foto nuntă, invitaţii noştri nu vor avea amintiri stând serioşi la masă ori dansând clasica horă românească. Sunt unii care nu se ridică de pe scaun pentru nici măcar un dans, din păcate. Fiecare nuntă are şi astfel de invitaţi. Însă dacă apuci să faci o poză cu ei la cabina foto, când sosesc, atunci cu siguranţă vor rămâne cu o amintire plăcută, o fotografie în care sunt cu zâmbetul pe buze, o bucurie care să se păstreze peste ani şi ani. Nu ştiu cine a venit cu ideea de photo booth pentru nunţi, dar mare om a fost! 😀

3. Investiţie mică pentru rezultate mari

Când vorbim de preţ cabină foto nu e ca şi cum o cumpărăm cu toate detaliile pe care le implică (fundalul, decorul, măştile, aparatul foto, imprimanta, hârtia foto de calitate, luminile ş.a.m.d.). Deşi ştiu pe cineva care s-a chinuit să facă asta pe cont propriu. A fost foarte mult de muncă, rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor, iar după eveniment a aruncat majoritatea chestiilor pentru că nu mai avea ce face cu ele (măştile şi decorul, de exemplu). Pentru asta există firme de închiriere cabină foto, aşa cum e cazul zambeteinrama.ro ♥. Nu trebuie să-ţi baţi capul cu nimic, ci doar să spui ce vrei şi cum vrei. Cei de la Zâmbete În Ramă pregătesc grafică specială pentru fiecare eveniment în parte, în funcţie de cerinţele clientului. Inclusiv fotografiile vin în format la alegere: clasic (10x15cm) sau tip semn de carte (5x15cm). Oricâte pretenţii avem, Zâmbete În Ramă există pentru a ne face toate mofturile când vine vorba de cabină foto, indiferent de tipul evenimentului. Vezi aici pagina lor de facebook. Iar dacă eşti interesat de oferte, ei pun la dispoziţie 3 pachete diferite din care îl poţi alege pe cel potrivit pentru evenimentul tău – vezi secţiunea Oferte de pe site-ul lor.

4. Amintiri personalizate

Props-urile sunt acele mesaje pe care le ţinem în mână când facem pozele la cabina foto. Majoritatea aleg props-uri personalizate cu numele şi data evenimentului, de exemplu “Nuntă Cristina şi Ovidiu, 29 aprilie 2017”. Alţii aleg mesaje haioase, precum “Sunt aici să-mi caut jumătatea”, “Am venit pentru mâncare şi băutură”, “Dansez doar cu fete frumoase”, “How you doin’?” etc. 😀 .

În concluzie…
Cabina foto poate salva un eveniment.
Poate să nu-ţi placă muzica, dar uiţi după o sesiune de fotografii haioase şi te duci direct pe ringul de dans. Se poate să nu-ţi placă nici oamenii cu care eşti la masă, dar după două pahare de vin şi câteva poze la photo booth începi să-i vezi mai simpatici decât la început. Detaliile acestea, precum cabina foto, au şi scopul de a destresa atmosfera atunci când e cazul. Personal, dacă aş avea prea multe cheltuieli cu locaţia evenimentului, meniul, florile, tortul bla bla bla… tot n-aş renunţa la ideea cu cabina foto. Aş alege măcar pachetul cel mai mic, cel de 4 ore. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi cu încredere site-ul Zambeteinrama.ro sau pagina de facebook “Zambete in rama – cabina foto”.

Lots of hugs! And don’t forget to have fun! 😀

Fun & Games

One Reply to “De ce să optezi pentru o cabină foto la nunta ta?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *