E tentant de citit un material care promite să dezvăluie atât punctele forte, cât şi pe cele care stau pe buzele tuturor, dar care adesea nu prind grai, nu-i aşa? E tentant când alţii au curaj nu doar să spună, ci să scrie despre astfel de lucruri, rămânând o amprentă în mediul digital cu privire la tema menţionată. E tentant chiar şi job-ul în sine, de model de videochat, atât pentru reprezentantele sexului frumos din ţara noastră, cât şi pentru cele din străinătate. Despre beneficii studio videochat au mai scris şi alte site-uri, însă materialul de astăzi, de pe pagina noastră, are ceva special. Wait for it…

Despre avantaje videochat
În primul rând trebuie să stabilim de la bun început că putem să vorbim cu adevărat de avantaje doar atunci când e vorba de un studio videochat. De ce? Pentru că un studio are întotdeauna grijă să ofere training-uri de formare, iar aici nu ne referim doar la învăţarea mişcărilor ce pot fi folosite în cadrul sesiunilor de videochat, ci şi la tehnici prin care cei ce folosesc serviciile să stea aproape de monitor cât mai mult timp, dar şi să revină (creându-se astfel o bază de venituri constante şi consistente). Aşadar nu e vorba doar de măşti veneţiene, costume sexy şi voce dulce sau… obraznică. Avantajele colaborării cu un studio videochat constau şi în acel training prin care pot fi învăţate tehnici care să sporească veniturile (practic acesta fiind principalul motiv pentru care atât fetele cât şi băieţii aleg să lucreze în acest domeniu). O listă completă de avantaje videochat poate fi găsită pe pagina GlamourStudio.ro.

Despre dezavantaje videochat
Orice job are şi dezavantaje. Absolut orice job. Cu majoritatea locurilor de muncă rişti să trăieşti de pe o zi pe alta, ceea ce este de fapt situaţia multor oameni, iar aici nu mă refer doar la România. După toate ţările pe care le-am vizitat până acum şi în care am locuit, pot afirma că există ţări mult mai sărace decât România. Însă nouă ne este greu în general vorbind să acceptăm că o ducem bine. Să nu ne abatem de la subiect totuşi. Probabil singurul dezavantaj în a fi model de videochat este legat de preconcepţiile oamenilor. Preconccepţii care există şi atunci când eşti femeie de serviciu, gunoier, funcţionar al statului la un ghişeu oarecare (oamenii se aşteaptă să fii un om acru şi nemilos dacă ai ajuns să ai o astfel de funcţie şi să suporţi tot felul de oameni zi de zi).

Fie că e vorba de videochat Bucureşti sau videochat name-your-city, avantajele şi dezavantajele sunt aceleaşi. Primele categoric cântăresc mai mult decât cele din urmă. Între prejudecăţi şi adevăr sunt multe de spus, mai ales de cei care trăiesc în lumea lor şi care judecă tot ce nu corespunde ideii lor de lume ideală.

Videochat-ul este legal şi constă în a vinde o idee. Nu are nicio legătură cu cea mai veche meserie din lume. Nu te atinge nimeni, iar dacă nu-ţi place de omul care te priveşte dintr-un colţ al internetului… îl poţi refuza cu un singur click.
It’s that simple. 😉

Lifestyle & Leisure

4 Replies to “Videochat > avantaje şi dezavantaje”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *