Sportul nu înseamnă doar joc sau competiție. Sportul înseamnă sănătate, stare de bine și activitate. Când faci sport, starea ta de spirit e prima care se schimbă din lenevie melancolică în dinamism. Și nimic nu e mai nimerit toamna, chiar și pentru cei răsfățați dintre noi. De ce? Pentru că ai nevoie de sport pentru a-ți păstra sănătatea, starea de bine și… zâmbetul de vară pe față.

Însă reîntoarcerea la birou după perioada concediilor e destul de obositoare și singură și puțini sunt cei care își fac un abonament la sală în perioada asta sau se trezesc încă și mai dimineața pentru o jumătate de oră de alergare. Unul dintre motivele pentru care renunțăm la sport este lipsa motivației. Iar dacă sănătatea și buna dispoziție nu sunt suficiente, iată câteva noi motive pentru a face sport:

Sport sau relaxare?

Activitatea fizică îți insuflă o stare de bine și îți oferă și mai multă energie decât aveai înainte. Așadar, nu trebuie să alegi între activitate intensă și relaxare, ci poți beneficia de amândouă. În loc să te concentrezi pe cât de greu ți se pare antrenamentul, este indicat să te gândești la cât de bine te vei simți și cât de satisfăcută vei fi când îl vei termina. Iar pentru un rezultat și mai bun, folosește Power ROLL by Puterea Ursului® de la LifeCare. Acest produs se absoarbe rapid în piele, are o formulă concentrată, cu efect puternic de încălzire ce ameliorează durerile musculare, contuziile și luxațiile. Cu alte cuvinte, te va ajuta să vezi doar părțile bune ale antrenamentului tău!

Scopul scuză mijloacele

Fiecare acțiune a noastră are un anumit scop. În momentul în care te apuci de sport, îți dorești un rezultat. Fie îți dorești să scapi de câțiva centimetri în plus, fie vrei să îți tonifiezi mușchii sau chiar să pui masă musculară. Indiferent care este scopul tău, în momentele când vrei să renunți, oprește-te pentru o clipă și gândește-te la rezultatul pe care îl vei avea dacă vei continua să faci sport.

Planul asigură reușita

Pentru a rămâne motivat pentru o perioadă mai lungă, stabilește-ți din timp zilele și orele la care vei face sport. În acest fel, nu vei mai fi tentată să amâni motivând că în momentul acela ai ceva mai important de făcut. Nu! În acel moment tu trebuie să faci activitate fizică. Iar dacă apar dureri după sport, nu ezita să  folosești Puterea Ursului® Gel cu plante BIO Kräuter®,recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor musculare și ale articulațiilor, crescând mobilitatea lor. Acest produs te poate ajuta să scapi de dureri și să vezi sportul așa cum este: un beneficiu pentru sănătatea și echilibrul tău.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *