Conform tradiţiei, de pe masa de Paște nu trebuie să lipsească preparatele specifice, precum ouale roşii, drobul şi friptura de miel. La capitolul desert, varietatea este însă mult mai largă şi cozonacul şi pasca pot fi acum completate de torturi şi prăjituri diverse. O opţiune uşor şi rapid de preparat sunt cupcakes-urile. Ornate cu inimioarele colorate de zahăr Mărgăritar, aceste prăjituri vor face fără îndoială deliciul invitaţilor.

Easter_Cupcakes

Durată pregătire: 20 minute

Durată coacere: 20 minute

Ingrediente:

200g făină

1 linguriță praf de copt

1 linguriță sare

110g unt lăsat la temperatura camerei

100g zahăr Mărgăritar

2 ouă

120ml lapte

Pentru ornarea cupcakes-urilor

Inimioare colorate de zahăr Mărgăritar

Easter_Morning_Coffee

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul la 170 grade C. Dacă aveţi forme pentru brioşe, treaba este ca şi făcută! Se aşază în forme cupele de hârtie. Pentru un strop de creativitate, se poate opta pentru forme din hârtie colorată.

Se amestecă untul cu zahărul cu ajutorul mixerului. Se adaugă apoi pe rând ouăle şi se omogenizează cu mixerul până când compoziţia capătă o textură spumoasă. Se adaugă apoi făina, amestecată în prealabil cu praful de copt şi puţină sare, şi laptele. Se mixează compoziţia până se încorporează toate ingredientele.

Se pune compoziţia în formele de brioşe şi se bagă apoi la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Odată scoase din cuptor, brioşele se lasă să se răcească, după care pot fi decorate după bunul plac. Noi recomandăm inimioarele colorate de zahăr Mărgăritar pentru ornare. Nuanțele de roz şi albastru vor aduce zâmbetul pe buzele tuturor.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *