În anotimpul de vară, băuturile calde lasă loc celor reci și revigorante. Cafeaua, cel mai bun prieten al dimineților noastre, are o mulțime de proprietăți benefice: eliminarea durerilor de cap, îmbunătățirea memoriei, stimularea sucurilor gastrice și accelerarea metabolismului. Pentru noi, frappe-ul rămâne an de an vedeta sezonului așa că îți împărtășim o rețetă delicioasă.

Cafeaua pe care o alegi este baza importantă și cea care dă esența întregului amestec. Alege ingrediente cât mai aproape de starea lor naturală și care știi că vin de la un producător de încredere. Cafeaua instant Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care îți răsfață simțurile, te energizează și vitalizează, totul într-un mod foarte sănătos. Savoarea unică și beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinația dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO siropul de porumb pudră. Prezența ingredientelor certificate 100% BIO este o garanție suplimentară a calitații și sănătății.

Dacă alegi să pui și zahăr în cafea, optează pentru zahărul brun în locul celui normal și cât mai puțin prelucrat chimic. Ai acum zahărul eco brun nerafinat Meal Balance®.

Rețeta FRAPPE-ului verii

Pune cafeaua, zahărul și apa în shaker și mixează-le bine, până se omogenizează și s-a topit zahărul. Pentru servire, într-un pahar completează cu gheață până la jumătate, lapte până se acoperă gheața și apoi amestecul din shaker. Adaugă frișcă sau sirop de ciocolată pentru decor, toarnă totul în shaker și bucură-te de un adevărat deliciu.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *