Proaspătă, parfumată şi răcoritoare, zmeura este un deliciu în zilele de vară. Iar ca deliciul să fie suprem, fără să-ţi afecteze deloc silueta de plajă, încearcă un cheesecake cu zmeură.

Iată de ce ai nevoie:

Pentru blat: 120 g biscuiţi fără zahăr şi 50 g unt cu conţinut redus de grăsime Koliba.

Pentru crema de brânză: 350 g urdă dulce degresată Ricoletka de la Koliba, 3-4 linguri de îndulcitor de stevie, 2 ouă, 120 g iaurt dietetic, o lingură de făină, coaja de la o lamâie.

Pentru topping: 300 g zmeură şi 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare:

Macină biscuiţii cât mai fin şi amestecă-i cu untul Gustul Untului Koliba tăiat cubuleţe, până vei obţine un aluat sfărâmicios. Aşează aluatul într-o tavă tapetată cu unt Koliba şi cu făină şi pune-o la cuptor timp de 5-10 minute. În acest timp, pune urda dulce Ricoletka în mixer împreună cu îndulcitorul. Adaugă apoi iaurtul, făina, coaja de lămâie şi ouăle şi mixeaza bine. Toarnă compoziţia obţinută în tavă, peste aluat. Bagă tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, până când amestecul se rumeneşte pe margini. Mixează zmeura şi apoi pune-o pe foc împreună cu zahărul până când acesta se încorporează şi obţii un sos mai gros. Toarnă sosul peste cheesecake, după ce îl scoţi din cuptor.

Servire:

Cheesecake-ul cu zmeură se serveşte cât mai rece, pentru a fi pe deplin savuros şi răcoritor!

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *