Percepţia celorlalţi despre tine este rezultatul felului în care alegi să te comunici. Este în puterea ta să-ţi influenţezi parcursul profesional sau personal prin eforturile pe care le faci pentru a te pune în valoare, altfel spus, prin branding personal.

Brandingul personal este despre ce doreşti să transmiţi celor din jur, punctele tale forte, de diferenţiere, care te pot face memorabil, dar şi despre capacitatea de a comunica clar, consistent şi constant şi despre atenţia pe care o acorzi îngrijirii personale. Paul Olteanu, trainer în comunicare publică şi branding personal arată că „brandingul personal este un proces social, în care imaginea ta se conturează în mintea celorlalţi din tot ce aud şi văd despre tine”.

Încrederea în atuurile personale este dată şi de grija pe care o acorzi modului în care arăţi, ceea ce contribuie în mod decisiv la formarea primei impresii. Dacă ai un păr curat, fără mătreaţă, ai şi încrederea să te arăţi lumii exact aşa cum eşti, fără a avea nimic de ascuns. CLEAR a dezvoltat şampoane antimătreaţă personalizate pentru femei şi pentru bărbaţi, care hrănesc pielea capului în profunzime pentru eliminarea şi prevenirea mătreţii.

Şamponul antimătreaţă CLEAR women îţi oferă îngrijirea de care ai nevoie pentru un scalp sănătos şi un păr frumos. Are la bază NUTRIUM 10, un complex unic de agenţi antimătreaţă, pro-vitamine, minerale, uleiuri şi ingrediente active care elimină complet mătreaţa, pătrunde în profunzime şi îngrijeşte pielea capului şi părul.

CLEAR Men este şamponul antimătreaţă pentru barbaţi numărul 1 în lume. Creat 100% pentru bărbaţi, CLEAR Men are la bază BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenţi antimătreaţă, pro-vitamine, minerale, uleiuri şi ingrediente active care elimină complet mătreaţa.

Beauty & Make-up How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *