Te-am văzut sâmbătă seară într-un club din București. Eram cu prietena mea, și când zic prietena mă refer de fapt la… iubita mea. Nu îmi doream neapărat să interacționez cu tine, și nu pentru ca ești bărbat, ci pentru că îmi vedeam de distracție, cu iubita și prietenele noastre. Tot ce vroiam era să dansăm și să bem un cocktail după o săptămâna de muncă.

Dar tu ți-ai dorit foarte mult să fii remarcat, nu-i așa? De aceea ai început prin a te holba la noi când dansăm. Și nu, nici eu și nici partenera mea nu arătăm ca fetele din filmele porno, filme ce te ajută foarte des să îți găsești “eliberarea”. Nu! Suntem două fete normale. Probabil nici nu te gândeai să încerci să ne agați dacă nu ne-ai fi văzut dansând împreună și împărținându-ne sărutări.

Cum să ai o idee proastă

Mascul fiind și inventiv din fire, la un moment dat ți-a venit o mareață idee. Explorator precum Columb și viteaz precum Cezar, te-ai decis că lumea nu se poate lipsi de măreața ta contribuție: te-ai apropiat și plin de „originalitate” ai spus: „Următorul sărut e pentru mine!”. What? Dacă ai avut impresia că venisem să impărțim sărutari celor din club, îmi pare rău să te dezamagesc, dar nu de-asta eram acolo. Prietena mea ți-a spus Nu!” și te-a rugat politicos să pleci. Plin de bun-simț și arătând o educație excepțională, te-ai mutat puțin mai incolo și ai continuat să te holbezi și să râzi complice cu prietenii tăi.

După câteva melodii se mai odihnește omul, așa că m-am așezat. Off, big mistake! După eșecul anterior, te-ai gândit că marile victorii nu s-au purtat niciodată ușor, așa că ți-a venit o altă idee absolut genială. Să repeți replica următorul la pupat sunt eu, da?”. Sincer, nu știam dacă să râd sau… să râd și mai tare. Am ales să fiu tot ce nu ești tu și să-ți adresez un simplu și elegant “Nu!”. “De ce nu?”, ai ales să continui o conversație care trebuia terminată în urmă cu mult timp. “De ce nu? Este evident nu ești genul nostru”, mă chinui din răsputeri să păstrez un ton politicos. Cum pe site-urile alea de ești abonat nu ai văzut un machoman să plece cu coada între picioare, te-ai îndreptat, ți-ai umflat pieptul și ai spus râzând: “Nu cred”. Contrar așteptărilor tale, nu am picat în genunchi cerând iertare pentru ignoranța de a nu observa ce mi ̶t̶o̶c̶a̶n̶ nunat ești. La acel moment, am decis să te ignor, să mă distrez împreună cu prietenele mele și să mă bucur de femeia pe care o iubesc.

Totuși, scriind acest articol ți-am dedicat puțin timp, ar trebui să apreciezi.

Vreau să fie clar: Ce crezi tu nu contează! Cănd îți spun că nu ești genul meu, nu o fac pentru că nu mi-ar plăcea și bărbații, ci mai ales pentru că URĂSC MITOCANII!

Mic exercițiu de imaginație

Dacă tu ai fi venit în club cu iubita sau soția și un mascul feroce (așa ca tine) îi spunea partenerei că el e următorul la pupat, ce s-ar fi întâmplat? Probabil că ar fi pupat pumnul tău înainte să își termine propoziția. Sau nu. Oricum, ar fi ieșit cu scandal.

Tu ai văzut două fete măsurând 160 cm (fiecare) bucurându-se una de prezența celeilalte, neînsoțite de masculi, și ce te-ai gândit? Te-ai gândit că e momentul tău de glorie. Pradă ușoară. Aaaa, nu de cucerit, „musiu’” Cu replica aia, nici la țară nu ai avea succes. Tot ce puteai spera era să furi un pupic, după care să te lauzi la berică cu băieții: „Frate, după aia am fost la ele și mamăăă, ce a ieșit!” Ghinion!

Hai să mai și gândim

Pot să înțeleg, până la un punct, dorința de a te holba. Sunt obișnuită să mă simt ca o maimuțică la Zoo. Nu vezi prea des cupluri de fete sau de băieți (oare de ce?) care să își manifeste afecțiunea, ca orice alt cuplu, pe ringul de dans. Dar e o ideea bună să te oprești aici și să-ți vezi de prietenii și berea ta. Ca să vezi, cu bun simț și un dans mișto te poți trezi făcând o cucerire. Poate singura din grupul tău mult prea plin de testosteron. Deși am rezerve că mitocănia ta se trezește doar când vezi cupluri de același sex, poate totuși ai noroc să nu pleci singur acasă. Așa că nu-ți mai irosi talentele pe noi. Un sfat prietenos: bunul simț te duce departe. Folosește-l!

În loc de concluzie

În incheiere, am un mesaj și pentru tine, dragă Femeie:

Indiferent cu cine alegi să ieși în oras sau să îți imparți dragostea, nu te lăsa hărțuită! Nu le permite mitocanilor să intre cu bocancii în existența ta! Iar dacă ești singură, te rog nu confunda hărțuirea sau nesimțirea cu atenția. Știi că meriți mai mult, nu?

Cu respect,

O femeie

How to... Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *