Echipa națională masculină de baschet a Croației a sărbătorit calificarea în optimile de finală ale Campionatului European Eurobaschet 2017 pe terasa restaurantului Oh’Carol din Cluj-Napoca, alături de jurnaliști și bloggeri din Croația și România, în prezenţa reprezentanților companiei croate Podravka, sponsorul oficial al acestei echipe.

În cadrul evenimentului, Liviu Balint – brand ambassador Podravka, firmă renumită pentru brandul Vegeta din portofoliu – alături de încă doi chefi din Croația (Zoran Delic si Misel Tokic) au gătit bunătăţuri din bucătăria croată, pentru sportivii și pentru staful echipei, precum și pentru reprezentanții presei: mușchi de vițel la grătar, steak de ton roșu, creveți la grill, cotlete de berbecuț, cârnați tradiționali, frigărui cu legume, risotto cu creveți, somon la grill, varii salate cu pește EVA, focaccia cu rozmarin și sare de mare. Pentru toate aceste preparate s-au folosit condimente Vegeta.

Croaţia are o formaţie puternică de baschet, trei dintre jucători venind din NBA: Bojan Bogdanovic (Indiana Pacers), Dario Saric (Philadelphia 76ers) şi Dragan Bender (Phoenix Suns). Grupa C a Campionatului European de Baschet EuroBasket 2017 s-a desfăşurat în perioada 1-7 septembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Aici au jucat echipele naţionale ale României, Spaniei, Croaţiei, Cehiei, Ungariei şi Muntenegrului.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *