În perioada 23 – 25 martie 2018, Capitala se bucură de un nou eveniment dedicat esteticii: Cosmoworld. La Crystal Palace Ballrooms din București sunt invitați specialiști de renume în cosmetică, SPA, coafură, machiaj, manichiură și pedichiură, wellness, tehnologie și educație, care vor prezenta tehnici și secrete atât profesioniștilor din domeniul beauty profesional, cât și marelui public. Evenimentul se poate lăuda cu nume mari din industrie, precum Alexandru Abagiu – make-up artist și Sorin Stratulat – hairstylist, dar și cu prezența unor specialiști din domeniul medical și… dincolo de el.

Experiente si emotii, povesti si solutii – iata o descriere a expozitiei COSMOWORLD! Un domeniu FRUMOS in continua schimbare isi gaseste raspunsurile la COSMOWORLD 2018. Save the Date: 23-24-25 Martie la Crystal Palace Ballrooms Events in Bucharest (Piata de Flori – Calea Rahovei 198 A, Bucuresti) Expozitia COSMOWORLD este locul unde MAINE se intampla AZI. Cosmoworld Exhibition este locul unde FRUMOSUL se intersecteaza cu STAREA DE BINE.

Publiée par Cosmoworld Exhibition sur jeudi 15 mars 2018

Experiența ne-a arătat că frumusețea pornește din interior, că seninătatea, toleranța, încrederea și capacitatea de a iubi sunt tot atât de importante, dacă nu chiar mai importante decât machiajul, coafura, manichiura, cosmetica și toate celelalte domenii care ajută femeile să se simtă și să arate mai bine. În ultimii ani am asistat cu toți la apariția unor trenduri de frumusețe care propun și îngrijirea la interior, fie că ne referim la alimentație, fie că ne raportăm la gânduri și afecte. Din ambele puncte de vedere, maxima „quod me nutrit me destruit” a revenit la modă. Am început să devenim conștienți de faptul că hrana, în toate formele ei, ne poate distruge la fel de ușor cum ne poate ajuta să creștem ori să evoluăm.

Dacă acceptăm că suntem suverani măcar în regatul trupului și sufletului nostru, este util să ne prezentăm în fața oglinzii cu întrebarea „Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?”

Este posibil ca răspunsul să ne surprindă și să aflăm că nu suntem regi și regine nici măcar atunci când vine vorba de aspectul nostru interior și exterior. Atât obiceiurile zilnice nesănătoase, precum fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau alimentația nesănătoasă, cât și frustrările, dorințele neîmplinite sau stresul pot domni peste imperiul frumuseții noastre, fără să bănuim măcar.

Așadar, când vine vorba de expoziții și evenimente de beauty, este util să facem diferența între evenimentele dedicate strict aspectelor practice și celor care încearcă să meargă mai departe, precum Cosmoworld. Acesta și-a propus nu doar să prezinte produse, tehnici și secrete ale esteticii în cadrul unor seminarii interesante, dar face participarea la multe dintre ele gratuită.

  • Seminarul Full Body by BTL România are loc sâmbătă, de la ora 10.00 și nu are taxă de intrare.
  • Seminarul „Backstage-ul liftingului medical / cosmetic”, susținut de Dr. Radu Pitulea, are loc tot sâmbătă, 24 martie, de la ora 12.00. Acesta nu are taxă de participare.
  • Seminarul „Tehnologia aplicată în estetica profesională”, susținut de Ing. Giacomo Poderi, are loc tot sâmbătă, 24 martie, de la ora 16.00. Nici acesta nu are taxă de intrare.

În afară de aceste seminarii, multe alte surprize așteaptă participanții la expoziția cu vânzare. Printre ele, una care mi-a surâs în mod deosebit: zona wellness, cu unde vor avea loc ore de pilates, yoga, bodyfly și masaj oferite de  SCANDINAVIA, ACADEMIA ANTONIO CERRONE, BODYFLY by GENNARO SETOLA, HAPPY GYM.

„Alte surprize, tombole și concursuri vor putea fi descoperite pe site și Facebook, sau la fața locului, în cadrul unui eveniment care își propune să redescopere estetica, de la yoga, bodyfly și mindfullness și până la make-up și coafură”, după cum anunță organizatorii.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *