Concerte 2020. Mai mulți artiști internaționali excepționali vor concerta în acest an în România, pe listă figurând nume precum Celine Dion, Richard Clayderman sau Toto Cutugno. Totodată, în 2020 vor reveni la Bucureşti Judas Priest, Lara Fabian, Pink Martini, David Garrett şi Helena Paparizou.

Concert Celine Dion, pe 29 iulie

Anul 2020 o aduce în România, pentru prima dată, pe Celine Dion, care va susţine un concert extraordinar, pe 29 iulie, pe Arena Naţională, în cadrul turneului “Courage World Tour”. Celine Dion a lansat, pe 15 noiembrie, albumul Courage.

“Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” se numără printre noile melodii care vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile atât de îndrăgite: “My heart will go on”, “Because you loved me”. “A new day has come”, “It’s all coming back to me” și multe altele.

Concerte 2020. Celine Dion vine in Romania
Concerte 2020. Celine Dion vine in Romania

Concerte 2020 – o listă a celor mai interesante reprezentații din acest an

Tarja Turunen revine în România

Artista de origine finlandeză Tarja Turunen revine în România pe 23 ianuarie. Starul finlandez va prezenta un concept ce se va desfăşura exclusiv la Bucureşti, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade susţinută de proiecţii special gândite să le ofere spectatorilor o experienţă la superlativ.

Concert Lara Fabian, pe 03 februarie

Lara Fabian revine la Bucureşti pe 3 februarie cu un concert care face parte din “50 World Tour”, turneu ce promovează “Papillon”, al 14-lea material de studio din carieră şi al 10-lea album în limba franceză. Spectacolul, reprogramat, după ce în luna noiembrie artista şi-a anulat cele două reprezentaţii de la Bucureşti din cauza unei probleme de sănătate, marchează a 50-a aniversare a artistei şi cei peste 30 de ani de carieră. Lara Fabian împlineşte 50 de ani pe data de 9 ianuarie. Setlistul din România include şi un duet cu Horia Brenciu.

Nikos Vertis și Mariza

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine la Sala Palatului, pe 27 şi 28 februarie, pentru al patrulea an consecutiv, cu două concerte live. Mariza, îndrăgita stea a muzicii fado, revine şi ea pe scena Sălii Palatului, pe 7 martie, pentru un nou şi inedit concert de sonorităţi portugheze veritabile.

Boney M – concert de 08 martie

Cunoscuta formaţie Boney M va susţine pe 8 martie un concert aniversar tot la Sala Palatului. Trupa sărbătoreşte 45 de ani de activitate, setlistul urmând să cuprindă cele mai frumoase piese din discografia formaţiei, melodii precum “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Brown girl in the ring” şi “Sunny”. Evenimentul va fi deschis de Precious Wilson, vocea originală a grupului Eruption.

Concert Boney M - 8 martie 2020. Trupa Boney M va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 08 martie 2020.
Concert Boney M – 8 martie 2020 la Sala Palatului din Bucuresti

Gala Stelelor Baletului Rus

Pe 9 martie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova şi Mariinsky Sankt Petersburg. Printre artiştii care au confirmat participarea se numără Ana Turazashvili – prim solist, Anna Nikulina – balerin principal, Mikhail Lobukhin – balerin principal şi Denis Rodkin – balerin principal de la Teatrul Bolshoi din Moscova, în timp ce de la Mariinsky Sankt Petersburg vor urca pe scenă prim soliştii Nadezhda Batoeva şi Aleksander Sergeev.

Concerte 2020 – artiști pentru toate gusturile

Concert Richard Clayderman 

Şi celebrul Richard Clayderman revine în România cu un nou concert dedicat Zilei Femeii – “La Belle Epoque”. Evenimentul va avea loc la Ateneul Român pe 14 şi 15 martie.

Concert Pink Martini, pe 30 martie

Tot în luna martie, pe data de 30, revine la Sala Palatului Pink Martini. Trupa americană va fi însoţită de solista China Forbesc, cooptată în orchestră în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard. A doua zi, pe 31 martie, formaţia va cânta şi în clubul Fratelli Studios.

Concert Goran Bregović – 02 aprilie

Goran Bregović va susţine la Bucureşti, pe 2 aprilie, un nou show în care va cânta toate hit-urile din carieră, alături de trupa sa – Wedding & Funeral Orchestra.

Retro Music Festival

A doua ediţie a Retro Music Festival va avea loc, anul viitor, la Romexpo, în perioada 29 – 31 mai. Printre artiştii care au fost deja confirmaţi se numără Bosson, A la Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. the Underdog Project, C&C Music Factory.

Toto Cutugno – 29 mai

Toto Cutugno, celebrul cantautor italian în vârstă de 76 de ani, va susţine un nou concert la Sala Palatului pe 29 mai. Cu acest prilej, “L’italiano vero” va sărbători 50 de ani de activitate. El va cânta cele mai bune piese din întreaga sa discografie – “L’italiano”, “Serenata”, “Solo noi”, “Innamorati”, “Insieme”, “Una domenica italiana”, “Le mamme”, “Emozioni”, “Gli amori”, “L’ete indien” sau “Et si tu n’existais pas”.

Concert Judas Priest – 21 iulie

Tot la Arenele Romane, pe 21 iulie, revine şi Judas Priest în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years. Turneul celebrează 50 de ani de activitate a britanicilor, iar fanii vor avea parte de un setlist “croit” pe istoria plină de hituri a trupei.

David Garrett revine la București pe 21 octombrie

Finalul de an aduce unul din cele mai așteptate concerte din 2020. David Garrett, superstarul care a cucerit publicul din România în 2018 cu două reprezentaţii sold-out ale concertului “Explosive Live”, revine pentru două concerte la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul mondial “Unlimited Live” şi vor avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie la BT Arena din Cluj-Napoca. Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generaţie pentru a crea o fuziune între componenta muzicală şi vizuală cu experienţa unui concert-cinematografic uimitor, violonistul îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum şi cu cele mai emoţionante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaţionale.

sursa: eventim.ro/agerpres.ro

Lifestyle & Leisure

3 Replies to “Concerte 2020: Celine Dion, Lara Fabian și David Garrett, pe lista completă a reprezentațiilor de excepție”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *