Concert Boney M pe 8 martie 2020, la Sala Palatului din București. Celebra trupa Boney M revine în România anul viitor, pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert extraordinar care se va desfășura la Sala Palatului din Capitală, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Pe scenă vor răsuna cele mai importante piese din discografia formaţiei: “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Brown girl in the ring” şi “Sunny”.

Boney M, trupa senzație a anilor ’70

Boney M. este un grup de muzică pop creat de producătorul vest-german Frank Farian, a cărui perioadă de glorie a fost sfârșitul anilor ’70. Au fost unul dintre puținele grupuri occidentale din acea perioadă (ABBA mai e unul din ele) care au devenit populare în regiuni precum Africa, țările arabe, Iran, Asia de sud-est, Europa de est.

Concertul Boney M va fi deschis de Precious Wilson, vocea originală a grupului Eruption

Precious a lansat încă din anii ’70 o serie de hituri care au devenit adevărate imnuri disco: “One way ticket”, “I can’t stand the rain”, “Cry to me”, “Runaway”, “Party, party”. Precious este şi scriitoare, reuşind să ajungă pe locul 1 în topul celor mai vândute cărţi pe Amazon. Solista a înregistrat şi piesa de titlu a soundtrackului pentru celebrul film “The Jewel Of The Nile”, în care au jucat Michael Douglas, Kathleen Turner şi Danny De Vito.

În decursul anilor, Precious Wilson a cântat alături de Paul McCartney, Cliff Richard, Elton John, James Brown, Michael Bolton, Little Richard.

Citește și: Nominalizări Premiile Emmy 2019: HBO și Netflix în top. Lista completă

Concert Boney M – preț bilete

Biletele, care costă între 50 de lei şi 200 de lei, se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, Entertix.ro, Myticket.ro, la Sala Palatului şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol, sediul librăriei Libmag, Agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi în staţiile de plată SelfPay din toată ţara.

În perioada 7 – 21 august, biletele pot fi achiziţionate cu reducere: categoria 1 – 170 de lei, categoria 2 – 120 de lei, categoria 3 – 90 de lei, categoria 4 – 70 de lei şi categoria 5 – 40 de lei.

Citește și: Bohemian Rapsody – cea mai veche piesă care depășește 1 miliard de vizualizări pe Youtube

Fun & Games

One Reply to “Concert Boney M-8 martie 2020. Cât costă biletele și de unde le cumperi”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *