Noua colecție Il Passo, botezată „You are 2.0”, se adresează unui consumator dinamic, în pas cu moda, pentru care pantofii și accesoriile sunt întotdeauna de calitate și confortabile. Colecția Il Passo toamnă-iarnă 2018 gravitează în jurul juxtapunerilor dintre pielea naturală și elementele tehnologice cu o cromatică elaborată. Totodată, finețea liniilor stilizate aduce în prim plan un nou limbaj al frumuseții, ce se suprapune cu valoarea absolută a mărcii: diversitatea. Sub umbrela diversității, Il Passo ne „vorbește” prin această colecție despre spiritul liber și independent, într-o lume din ce în ce mai agitată.

„You are 2.0” este mai mult decât o colecție de pantofi și accesorii. Este un manifest subtil despre sinceritate și esențializarea imaginii. Este o nouă etapă în viața brandului, mereu în pas cu tendințele și mereu aproape de spiritul liber.

Maria Pălie, Art director: ”Diversitatea este un avantaj care aduce cu sine cultură și progres. O lume contemporană, a prezentului continuu are nevoie de valori în jurul cărora oamenii trebuie să se coaguleze pentru a putea continua proiectul speranței pentru un viitor mai bun. A cuceri noi teritorii de libertate, dincolo de ce s-a stabilit deja, este nu numai o onoare dar și o datorie”.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *