Centrul comercial Băneasa Shopping City va fi închis în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020, pentru a-și proteja atât clienții și retailerii, precum și angajații. Măsura de suspendare temporară a activității a fost luată pentru protecția comunității, a clienților, a retailerilor, precum și a angajaților de răspândirea virusului SARS-Cov-2.

Băneasa Shopping City precizează faptul că măsura este una voluntară, că suspendarea temporară a centrului comercial va avea loc în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată. Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour, care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile, care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00.

Citește și: Farmec începe producția…

„Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate sunt prioritatea noastră permanentă. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate,” a declarat Arthur Popa CEO la Băneasa Shopping City.

Experienta internationala, autoritățile și specialiștii recomandă distanțarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, și este în interesul superior al intregii comunități locale si nu numai, să respecte această recomandare si să adopte măsuri preventive, se precizează în comunicatul transmis presei.

Citește și: 5 mituri despre coronavirus…

“Ne dorim să rămânem uniți în demersurile de a proteja, să fim responsabili și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă,” a adăugat Arthur Popa. Acesta a precizat că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor derulate de centrul comercial, însă consideră esențială abordarea unei atitudini care facilitează prevenția.

Primul mall din România care a decis sistarea temporară a activității, Băneasa Shopping City, a promis să revină cu informații în funcție de evoluția situației și ținând cont de recomandările autorităților.

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Centrul comercial Băneasa Shopping City este închis în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *