Glami.ro își deschide primul sezon de Black Friday în România cu cele mai bune oferte de fashion în perioada 17-24 noiembrie 2017.

  • Glami.ro a construit cel mai mare catalog fashion online pentru clienții din România, având 250.000 produse de la peste 3.000 de brand-uri și peste 50 de magazine online
  • Pentru prima dată, Glami.ro va urmări toate ofertele de Black Friday în timp real, asta însemnând că ofertele vor fi reactualizate la fiecare 10 minute
  • Cele mai bune oferte și cele mai mari discount-uri de la mai mult de 50 de magazine online vor fi afișate primele
  • Glami.ro va avea reduceri de Black Friday atât pe 17 noiembrie, cât și pe 24 noiembrie

București – 15 noiembrie 2017 – Glami România, primul și singurul catalog online de fashion din România anunță lansarea campaniilor de Black Friday, marcând în mod oficial startul sezonului de reduceri.

Disponibile pe https://www.glami.ro/black-friday, toate ofertele afișate atât pe 17 noiembrie, cât și pe 24 noiembrie vor fi cea mai mare colecție de produse fashion aflate la reducere de la magazine de top din România, dintre care amintim FashionUP, Answear, Zoot, Epantofi, Reserved, Sinsay, Mohito, Orsay și multe altele. În total, peste 50 de magazine online își vor etala ofertele de la brand-uri populare, inovative și de calitate, făcând din acest eveniment cel mai mare runway fashion show pus în scenă pentru clienții din România.

Cele mai bune oferte în ceea ce privește prețurile și discount-urile vor fi afișate primele, astfel încât clienții nu vor avea nici o grijă legat de stocurile magazinelor, în special fiindcă stocurile vor fi updatate la maxim 10 minute.

Bazat pe estimările de trafic din lunile anterioare și luând în considerare faptul că Black Friday în România se bucură de un mare succes, reprezentanții Glami România se așteaptă la un trafic considerabil crescut în magazinele partenere, vizitele putând crește cu până la 300%.

“Este primul sezon de Black Friday pentru Glami România și suntem entuziasmați să dăm startul oficial sezonului de cumpărături, aducându-le vizitatorilor noștri oferte mai bune decât de obicei, în orice categorie de interes – de la haine la pantofi și accesorii, pentru femei, bărbați și copii”, spune Michal Jirak, fondator Glami România.

“De la lansarea noastră în România, în iunie 2017, clienții au cumpărat de pe Glami.ro datorită selecției impresionante de produse, selecție nemaiîntâlnită până acum. Mai mult, Glami va oferi posibilitatea verificării ofertelor de Black Friday la nivel de produs – compararea reducerilor pentru teniși roșii sau rochii negre, de exemplu, și chiar la nivel de producător, în rândul magazinelor prezente pe Glami.ro. Cel mai bun eveniment de Black Friday nu poate fi ratat de nimeni, indifferent de ce anume ne place sau căutăm”, a mai adăugat Dl. Jirak.

  • E-shopping de fashion personalizat, pentru prima dată în Romania

Lansat pe 15 iunie 2017, Glami.ro oferă cumpărătorilor online de fashion un magazin complet. Este prima platformă de acest fel lansată în România care combină conținutul fashion de tipul celui întâlnit pe fashion blog-uri cu generarea de vizitatori și acțiuni menite să ofere cei mai buni clienți pentru magazinele online înregistrate.

Glami operează cu o combinație de “inteligență artificială”, adică ofertele sunt împărțite în categorii și clientul găsește întotdeauna brandurile favorite. Glami este platforma unde servicii de calitate ca transport gratuit, livrare imediată, flexibilitate în modalitățile de ridicare a coletului și retur gratuit fac diferența.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *