Dove continuă campania prin care încurajează femeile din România să aibă încredere în propria frumusețe. ”Sunt frumoasă”. Iată două cuvinte magice. Deși acestea transmit încredere, apreciere și respect, ni le spunem rar. Fiecare femeie are o frumusețe unică. Ea vine din interiorul nostru, din culorile sufletului oricărei femei, și se reflectă în chipul ei. Și în exterior. Dove, primul brand care a dat valoare frumuseții naturale, își continuă misiunea de a încuraja cât mai multe femei să-și aprecieze frumusețea. Campania ”Sunt frumoasă”, creată special cu și pentru femeile din România, se desfășoară în perioada 1-31 septembrie, atât în mediul online, cât și în magazine.

Vizual campanie Dove

“În luna martie, peste 39.000 de femei din România au devenit ambasadoare ale frumuseții. Prin continuarea campaniei ”Sunt frumoasă” ne dorim să inspirăm și mai multe românce să-și descopere și să-și declare frumusețea. Așa cum am făcut și în primăvară, continuăm să promovam în vizualurile campaniei femei din România, alese chiar din rândul consumatoarelor Dove,” spune Ana Maria Pâslaru, Director Marketing Unilever South Central Europe.

Campania Dove “Sunt frumoasă” include un concurs cu premii de răsfăț, desfășurat pe www.doveclub.ro. Fiecare femeie este invitată să încarce o fotografie cu ea pe www.doveclub.ro și să-i dea share folosind #suntfrumoasa și #Dove, devenind astfel o sursă de inspirație și pentru alte femei. Campania este completată de activări în magazine și acțiuni de PR.

Toate declarațiile de frumusețe adunate atât din mediul online, cât și din offline vor fi centralizate și afișate în timp real în counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro. Alătură-te celor peste 39.000 de femei care au încredere în frumusețea lor. Spune și tu ”Sunt frumoasă”!

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *