Ziua de naștere reprezintă un moment special în viața fiecăruia și an de an o așteptăm cu drag, ce-i drept și pentru cadouri, fie ele și simbolice. Fiecare gest contează și este purtat în amintire cel puțin până anul următor. Surprinde-ți sărbatoriții cu un cadou inspirat, ieșit din tipare! Nu este nevoie să îți cheltui tot salariul pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Ține cont de pasiunile și dorințele lor și mizează pe creativitate. Fă ca ziua persoanei la care ții să fie una de neuitat!

Toată lumea iubește înghețata!

O zi de naștere la picnic nu e tocmai cea mai inventivă idee. Dar dacă persoana pe care vrei să o surprinzi este mare iubitor de natură, cu siguranță niciun restaurant luxos nu va fi mai apreciat decât o pătură pufoasă întinsă pe iarbă și un coș cu bunătăți gătite de tine. Pentru elementul ‘‘surpriză’’ completează scenariul cu un rucsac frigorific drept cadou. La prima vedere va părea doar un cadou util, dar dacă îl umpli cu înghețata Sandwich de la Alpin57Lux cu siguranță vei stârni nu doar zâmbete, ci reacții de plăcere, înghețată după înghețată. Va fi cu siguranță o surpriză delicioasă, practică, atât de familiară și totuși atât de neașteptată.

Sfaturi utile și urări ticluite

Fie că e ziua unui coleg, partener de afaceri sau prieten drag, îl poți face să zâmbească cu un cadou simbolic cu mesaje motivaționale, ambalate ingenios. Poți apela la fortune cookies deja ambalate sau poți încerca să pregătești tu niște brioșe în care să ascunzi acele urări care crezi că-l vor binedispune și îi vor face ziua mai luminoasă. Pe lânga faptul că vei face un cadou cu suflet, vei transforma actul dăruirii într-o adevarată experiență a descoperirii mesajelor, pas cu pas. Dacă gătitul nu e pentru tine, un tricou personalizat cu mesaje legate de o experiență amuzantă sau ambiții personale va fi cu siguranță apreciat.

Vizită surpriză la 12 noaptea

E deja tradiție ca sărbătoritul să facă cinste de ziua lui. Cum ar fi să-i faci tu cinste? Fă-i o surpriză la 12 noaptea și arată-i cât de mult înseamnă pentru tine fiecare moment important petrecut împreună. Nu uita ca, înainte să bați la ușă și să-i trezești vecinii, să te înarmezi cu un tort delicios de înghețată Alpin57Lux, cel puțin o lumânare pentru dorințe și o sticlă de vin sau șampanie – după preferințe sărbătoritului. O mică serenadă la ușă va face din ziua lui sau a ei o seară pe care nu o va uita prea curând.

Cadouri cu suflet și aventură

Cadourile cu suflet sunt cele care impresionează de fiecare dată cel mai mult. Dacă ai talent la scris, îți place să desenezi sau să pictezi, o poezie înrămată sau un tablou pot fi un cadou inspirat. Pune-ți sufletul pe pânză și vei impresiona dincolo de așteptări, mai mult decât cu un voucher cadou la magazinul de haine. O altă idee este să îți dedici întreaga zi spre a face persoana iubită să se simtă importantă. Un program bine alcătuit, presărat pe tot parcursul zilei cu indicii care să conducă la marea surpriză, vor face să se simtă de ziua sa Jonny Quest în căutarea aventurii. La final de zi poate să găsească sub perna de acasă o trusă de manichiură sau o trusă de bărbierit, după caz, pe care să o/îl folosească toată vara cu gândul la tine.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *