Boutique-ul online cu parfumuri şi cosmetice de nişă MyFragrance.ro aduce în exclusivitate brandul CnR Create, al parfumurilor Zodiacului, care înglobează 12 ape de parfum pentru femei şi bărbaţi.

Istoria gamei Parfumurile Zodiacului s-a nascut pe Coasta de Azur în 2006, în timpul unei cine între prieteni, unde legătura dintre astrologie, fiinţa umană, parfumuri şi caracteristicile diferitelor miresme s-a dovedit a fi un subiect de conversaţie fascinant.

Ideea primelor 12 ape de parfum pentru femei a fost o provocare pasionantă pentru echipa formată din Andreas Kolar, Canisa Kolar şi astrologul Robert Boehm. Fiecare parfum este unic, sunt parfumuri orginale din zona Grasse, Austria, care pot fi oricând un cadou excepţional pentru cineva apropiat sau chiar pentru dumneavoastră.

Star Sign Leo, de la CnR Create, pune în valoare puterea unei femei Leu prin aroma de citrice. Femeile Leu sunt mărinimoase, dispun de o mare încredere în sine şi sunt generoase. Ele deţin sentimentul de auto-împlinire şi curaj. Energia Soarelui le conferă demnitate şi tărie de caracter, încurajându-le optimismul puternic şi naturaleţea.

Note de varf: Grapefruit, Bergamota, Mandarina

Note de mijloc: Floare de portocala, Condimente, Vanilie

Note de baza: Mosc, Tolu ( arbore Sud American Tolu ), Ambra

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *